Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4617 skatījumi

ka izsaukt spoku?

Izklaide un mūzika » Cits

Ludzu pasakat ka var izsaukt spoku.(regu)
Ja kadam ir izdevies tad ludzu pastastat ka tas notiek un ko spoki dara;)
Ludzu paskaidrojat pec iespejas smalkak ;)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Spoku, rēgi un gari ir cilvēku iztēles augļi un sakņojas folklorā un mutvārdu nostāstos, kas tiek nodoti no paaudzes paaudzei par parādībām, kurām cilvēki nav raduši skaidrojumu. Mūsdienās lielākajā daļā gadījumu spoku izsaukšana ir saistīta ar lētticīgu cilvēku apkrāpšanu un atlikušais procents ir cilvēku, kuri tiem ļoti tic un fiziskas parādības traktē kā garus, spokus utt. Rezumējot: krāpšana vai neizglītotība!

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

tas nozime kad ari melna pika dama nepastav?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Protams, ka ne! ASV ir zinātnieks, kas vēršas pie visiem "burvjiem", "magiem", "garu izsaucējiem" un citiem krāpniekiem ar lūgumu ierasties pie viņa, lai pārbaudītu viņu paranormālās spējas, solot miljonu dolāru, ja pierādīsies, ka uz šīs zemes ir kaut vai kas pārdabisks, līdz šim brīdim neviens vēl nav atsaucies! :-)

unknown (), pirms 13 gadiem :

a kape visi saka kad pastav mena pika dama?:D

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Dažādu iemeslu dēļ! Daži ar to pelna naudu,citi uztur jautrību kompānijā,vēl kādam vienkārši tas viss šķiet aizraujoši un interesanti.Lielākoties gan tas ir tikai bizness! Mūsdienās jebkuras vecas pils nav nama īpašnieks zvērēs pie neesoša Dieva,ka viņa pilī dzīvo Melnā, Baltā, Zaļā vai kāda cita dāma,jo tas piesaista tūristus, interesentus,palielina īpašuma vērtību in finansiāli izdevīgi.2000 gadu laikā neviens zinātnisks pierādījums dieva vai kādu citu pārdabisku spēku eksistencei nav atrasts.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kā kulaks uz aci trāppīji. Pilnīgi piekrītu.

Anna Nolberga, pirms 13 gadiem :

Man tev jautājums?? Vai tu tici Dievam??ja tev šāds viedoklis par ''spokiem'' tad uzkskatu, ka arī'' dievam'' netici!?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Protams, ka neticu.Es dzīvoju 21.gs un Dieva vietā ticu zinātnes un medicīnas sasniegumiem. Kā jau savā atbildē un komentāros norādīju,2000 gadu laikā kopš brīža,kad tika izgudrota Kristīgā ticība,kas ir viena no jaunākajām plaši izplatītajām ticībām, neviens zinātniski pierādīts Dieva eksistences fakts nav konstatēts,gluži pretēji,zinātnei ir izdevies rast skaidrojumu visiem Bībeles "brīnumu" aprakstiem un nav pārsteidzoši,ka tiem ir pilnīgi normāls skaidrojums, kam nav saistības ar pārdabisko!

Anna Nolberga, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu :)

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Neklausi Aivim! Pīķa dāma PASTĀV!!!!!! Tāpat kā kreiča, kārava un ercena dāmas... :oDDDDDDD

*SANDRA* *BAGATA*, pirms 11 gadiem :

Pilnīgs sviests. Esmu pati izsaukusi viņu, un tā ir patiesība, ka viņa eksistē. Tur , pa tām uzzīmētajām kāpnītēm slīdēja tāds melns kvadrāts.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Aivi šoreiz man japiekrīt Aijai jo rēgi jeb tā saucamie spoki pastāv un esmu redzējis savām acīm ne vienu reizi vien un galvenais ka ne es viens bet kopā ar brālēnu.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Cilvēku māņticība ir apbrīnojama! Tas, ka jūs kādu parādību nespējat izskaidrot, vēl nenozīmē to, ka tā ir pārdabiska. :-)

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi pareizi,savā laikā auru,jeb cilvēka biolauku arī uzskatīja par pārdabisku,jo nebija iespēju kā to pārbaudīt.Gan jau arī spoki un citas paranormālas parādības ir ĻOTI tāla zinātne,kas pagaidām nav,un daudz kas varbūt arī nekad nebūs mums pieejams.
Bet tas nenozīmē ka tādas lietas jānoliedz,ka tādas nepastāv.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tavas atbildes, Aivi, ir ļoti interesantas, bet es varu apgalvot, ka spoki vai rēgi eksistē, jo pati ar savām acīm esmu tādu parādību redzējusi un nebiju tāda vienīgā. Kā arī esmu piedzīvojusi dažādu priekšmetu krišanu uz grīdas no pilnīgi horizontālām virsmām. Kā tad tu to izskaidrotu??? Kāds ar striķīti raustīja...starp citu, tas nenotika kādā tūristu pilī, bet gan manā personīgajā mājā, kurai bija vairak par 100 gadiem.

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

piekritu

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tās, Aija, ir tavas subjektīvās izjūtas un nespēja izskaidrot noteiktus notikumus. Jebkurām tā saucamajām "pārdabiskām parādībām" ir fizikāls skaidrojums, diemžēl, bieži vien mēs visi esam pietiekami neizglītoti, lai šo skaidrojumu sniegtu + vesela virkne personu, kas cenšas uzturēt mūsos pārliecību, ka tas, ko mēs redzam ir kaut kas pārdabisks un pie tam vēl izmantojams, lai mūs atbrīvotu no "ļauniem gariem", protams, par attiecīgu samaksu! :-)

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Tad kā tu izskaidrotu to, ka trīs pieauguši cilvēki vienā laikā virtuves vidū redz stāvam vīrieti, kas ir ģērbies pēc 1900. gada modes un visa tas, kas viņam atrodas aiz muguras spīd cauri. Izskatījās pēc hologrāfiska attēla.Tas nav noticis tikai vienreiz, bet gan vairakas reizes, narkotikas nelietoju un dzēruši arī nebijām. Kas tad tas bija, ja runājam no zinātnes viedokļa?
Un kā pēc fizikas likumiem izskaidrot, ka no galda vidus uz grīdas nokrīt māla trauks, kurā ir 500 gr. sāls.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Ja spēsi man no fizikas likumiem šo izskaidrot, tad noticēšu, ka rēgu nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

spoki un citi pastavigie cilveki eksiste mana gimene to redzēja un es to ari redzeju man katru reizi kad par viniem runāju ti man rādās murgos

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

spoku var varbut isaukt mana klase vinu sodien sauca un bija mes spelejam charlie charlie...

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SPOKI IR DAZADI SPOKI VIS BAILIGAKA SPOKS IR PIKA DAMA JA

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Prasi tiem, kas redzējuši baltās pelītes, tur jau līdz spoku izsaukšanai ir viens solis. Diezgan stulbi ir ticēt tādām muļķībām 21 gadsimtā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.