Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1791 skatījumi

Vecāku piedalīšanās pusaudžu ballītēs.

Izklaide un mūzika » Cits

Sveiki, man decembrī paliek 17 un māte atļauj svinēt dzimšanas dienu pirtī, bet tikai ar tādu, noteikumu, ka viņa visu nakti būšot klāt, bet mani tas neapmierina (kas tā par ballīti, ja blakus stāv māte?). Un es nezinu kā viņu pierunāt palikt mājās. Varbūt vēl kādam ir tā gadijies? Kā lai pierunā nebraukt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja vecākiem nebūtu nekāda pamata uztraukumam, tad mamma nepieteiktos pieskatīt jūsu kompāniju. Nav nekā neprognozējamāka par apdzērušos pusaudžu kompāniju, domāju, ka vēlme iedzert arī ir galvenais jūsu uztraukums un bažu iemesls... Jebkurā gadījumā, jums ir jāpriecājas, ka vecāki ir piekrituši ballīti rīkot ārpus mājas vispār, daudzi pusaudži par kaut ko tādu var tikai pasapņot, vecākiem nav nedz vēlmes, nedz finansiālo iespēju, un pirmā kārtīgā ballīte, kuru paši var atļauties sarīkot ir sasniedzot 25 vai 30 gadus. Tā ka nav ko stresot un nekaitiniet vecākus! Citādāk paliksiet vispār bez ballītes!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 

pirms 11 gadiem  

Ego , pirms 11 gadiem :

Ātri gan paspēji savu īsto vārdu un uzvārdu nomainīt, bet nekur jau viņi nepazuda ;)

Ego , pirms 11 gadiem :

Vēl kādu gadījumu?
"..vecāki noīrējuši telpas nepilngadīgu bērnu izklaidēm, ignorējot prasību kontrolēt, kā un ar ko kopā bērni atpūšas. Izīrētajā pirtiņā kopā sabrauc nejauši satikti paziņas (pasākumā, kas sākotnēji iecerēts kā klases vakars, pēc policijas konstatētā, ir vairāki desmiti meitenēm pavirši zināmu cilvēku, kopskaitā ap 50), kopā ar pusaudžiem “atpūšas” vairāki pieauguši, 20 gadu vecumu sasnieguši vīrieši. Trijos naktī policijas iecirknī tiek nogādāti 20 nepilngadīgi jaunieši, .."

Vincents Klūga, pirms 11 gadiem :

Ai nu tas tā, izdomāju, la visiem nevajag zināt kā mani sauc. Tur jau tā lieta man pat tādu draugu nav kas tā varētu izdarīt, daži drošvien pat nedzertu.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nedrīkst ne tava māte nepilngadīgos naktī bez pieaugušo klātbūtnes atstāt, ne arī pirts īpašnieks izīrēt to nepilngadīgiem.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nav tai noteikti tavai mātei jābūt, bet kādam pieaugušajam, kurš par visu atbildēs, gan.

Ego , pirms 11 gadiem :

Lai tipiskā scenārijā vismaz ir ko sodīt ;) Te gan stipri pa lēto cauri ticis
http://www.tiesas.lv/files/AL/2011/02_2011/15_02_2011/AL_1502_raj_A-00190-11_37.pdf

Ego , pirms 11 gadiem :

"daži drošvien pat nedzertu" - šī pamatojums daļa man īpaši patika ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Beidz lolot ilūzijas. Ja piekritīsi, viņas noteikumiem, tad draugi par tevi vēlāk smiesies. Vai tev nešķiet, ka mamma tev ir pateikusi NĒ.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.