Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alise

+401

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 887 skatījumi

Vienkāršs, bet reizē grūts jautājums. Ko lai uz Ziemassvētkiem uzdāvina cilvēkam ap 25-45 gadiem?

Izklaide un mūzika » Cits

Varbūt ir kādas idejas, bet lūdzu, tādas, kuras nav dārgākas par 15 Ls.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Nu cik var atkal un atkal uzdot šos stulbos jautājumus - ko dāvināt manai mātei / brālim / draugam / mīļākajai / sunim? Bļ*D, KĀ LAI MĒS ZINAM - ne mēs pazīstam tos cilvēkus, ne zinam viņu intereses, gaumi, vēlmes vai nepieciešamības!

TEV jābūt tam tuvajam radiniekam vai draugam, kam jāzina, ko davināt. Ja jājautā svešam cilvēkam pēc padoma, tad mož labāk nedāvini nah*j neko - būs lieliski redzams, cik labi tu šos cilvēkus pazīsti!

P.S. 15Ls - tur pat vakariņas nesanāk pieklājīgā iestādījumā - tādā cenu kategorijā labāk uzdāvināt kaut ko ar rokām darinātu vai mīļu - tam būs vismaz kāda vērtība.

pirms 10 gadiem  

Alise, pirms 10 gadiem :

Tikai vēlējos dzirdēt, ko citi ieteiktu. Un lūdzu. Palūgšu nedaudz pievaldīt mutīti, un izvēlēties vārdus, ar kuriem mētājies apkārt. Internetā jau visi esam tādi, ka pateikt bļ** un n**** mākam, bet dzīve kaut kā pašvakāk... Es pašķirstīju lapas, pirms uzdevu jautājumu, godīgi nevienu ar tēmu - ko uzdāvināt, neatradu. Nomierinies. Iespējams ieteiktu iedzert ko nomierinošu un doties gulēt.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

HAHAHA, iedošu šo izlasīt kolēģiem, lai pasmej - tici man, meitenīt, es šajā vortālā parasti vismaz mēģinu vēl kaut kādu minimālu interneta etiķeti ievērot atbildot uz šādiem muļķīgiem jautājumiem. Dzīvē es vēl ne tā mēdzu pateikt, neuztraucies. ;)

Par tēmu - padomā taču pati - tas jautājums ir BEZJĒDZĪGS. Ej taču uz gūgli, raksti "idejas dāvanām" un lapo cauri - ir desmitiem dažādu "prikolīgām" dāvanām veltītu interneta veikalu, kur spēj tikai izvēlēties.

Alise, pirms 10 gadiem :

Būtu bijis jauki, ja vienkārši būtu pateicis, lai aizeju uz to jūsu 'gūgli' un sameklēju pati. Iespējams jautājums bija muļķīgs, taču noteikti normālāks kā te dažiem labiem lietotājiem, kaimiņu žirafēm, kuras uzdod tādus jautājumus, ka viss ko var izdarīt ir saķert galvu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaut ko saistitu ar hobiju. Katru gadu sastopos ar sadu problemu tapec tevi ļoti labi saprotu un neuzvedos ta kaa pirmas atbildes autors. Mammai piemeram davinasu fondī jo viņa dievina šokolaadi. Ceru ka palidzeju :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pasūti, lai uztaisa krūzīti ar viņa attēlu, vai viņam kādu mīļu fotogrāfiju, tici maz, ļoti jauka dāvana

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Bija laiks, kad dāvinājām deficīta apstākļos grūti dabūjamas lietas. Tagad veikalos viss ir. Esmu pārgājis uz dāvanu kartēm, lai cilvēks pats izlemj, ko sirds vairāk kāro. Patreiz populāri ir pirkt eiro monētu komplektu. Uzdāvini kādu no aizejošo latu vērtigākajām monetām.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.