Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Brendons

+52

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 866 skatījumi

Ģitāru spēlešana

Izklaide un mūzika » Cits

Varbūt kāds zina kādu labu adresi, kur var iemācīties spēlet ģitaru ( kur aprakstīts un pastāstīts viss)?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu ieteikt kādu cilvēku, kas var online sazinaties un iemācīt, jo online neviens neredzēs tavas kļūdas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekš sākumā vari mācīties vieglakos akordus, piem. A, C, DM, D u.t.t. Tad varēsi nospēlēt kādu populāru dziesmu, nu fonu, nevis pa notīm. Bet arī labi priekš sākuma, vismaz forši pašam sev spēlēt populāru dziesmu. Tur zem vārdiem rakstīts akorda nosaukums, viss viegli. Bet tā galīgi nav teorija, vienkārši priekš sevis, ja gribi ;)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Viss nekur nav un nebūs aprakstīts un pastāstīts. Un ir ģitāras spēlētāji, kas nezina ne mūzikas teorijas pamatus, ne notis.
Svešvalodās (angļu, krievu) var daudz ko atrast. Latviski ieraksti googlē "ģitārspēle", redzēsi kur ir pulciņi, nodarbības, kur teorija un latvisks video. Plašākais latviskais forums www.gitaristiem.lv/, bet lai tur ko varētu saprast, kaut cik jāzina termini un jālieto sarežģīts meklētājs. Tur var atrast arī norādes uz mājaslapām par mūzikas teoriju, ģitārspēles praksi, notīm, instrumentiem u.c., un uz grāmatām par to visu - tādas ir arī latviski.
Vairākas ģitāras entuziastu domu biedru lapas ir arī draugos.
Iesākumam iesaku bibliotēkā paņemt kādas grāmatas.
Pirmajiem soļiem teorijā un praksē nevajag nopietnu ģitāras skolotāju, spēles pamatus pieprot ļoti daudzi cilvēki - arī kaimiņi, klases biedri.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar vispārīgu mūzikas teoriju būtu jāsāk. Un tikai pēc tam ģitāra. Bet pašmācības ceļā apgūt teoriju ir nereāli grūti. Es pašus pamatus mācījos pulciņā un (vismaz par sevi) varu droši teikt, ka pašmācības ceļā, sākot no nulles, es neko no tā nesaprastu.

Stulbākais jau tas, ka tev varbūt liekas, ka tu saprati, bet īstenībā esi kaut ko sapratis nepareizi un viss, ko tu mācies pēc tam, tiek bāzēts uz taviem nepareizajiem pieņēmumiem.

Nezinu, vari jau mēģināt, vienīgi internetā teorija gandrīz visur ir par maksu. Nopērc kaut kādu parastāko, lētāko mūzikas teorijas grāmatu.

Un pēc tam jau akordus un visādus tieši ģitāras knifus gan var sagūglēt un palūrēt JūTūbē.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.