Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mikroviljnjun krasni tiek sildits no vidus, nu tatad vidus uzsilst atrak materials izpleshas areja dalja paliek nemainig, rodas iekshejie spriegumi, ja materials nespej izturet shos spriegumus tas saplaisa.

pirms 14 gadiem  

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

bingo. jākarsē lēnāk, lai siltums paspētu izlīdzināties

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
pārāk strauja temperatūras maiņa. ilgums, cik trauks tur ir bijis ir mazāk svarīgs - galvenais pārāk strauji nesakarsēt. principā ne visi trauki ir piemēroti mikroviļņu krāsnīm

pirms 14 gadiem  

Merry , pirms 14 gadiem :

man ir vairāki tieši tādi šķīvji, esmu tur likusi visus un šis ir pirmais, kurš iesprādzis! laikam jau brāķis!

Agnese Kaķīte, pirms 14 gadiem :

Varbūt tieši tas šķīvis bija jau kādu triecienu pirms tam dabūjis un tāpēc nebija tik izturīgs

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

pilnīgi iespējams - kā jau Briežu Jurģis rakstīja, viss ir atkarīgs no tā, cik lielus iekšējos spriegumus spēj izturēt materiāls. ja tas jau ir traumēts un tajā ir kādas mikroplaisas, tad, protams, plīšana notiks jau pie mazākiem spriegumiem

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Vispār jau ne katrs trauks paredzēts mikroviļņu krāsnij.Un karst ne jau trauks bet produkts traukā,no kura pēc tam sasilst trauks.Piekrītu Raimondam ka tas trauks tomēr īsti nederēja krāsnij,iespējams.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tas ta4u Jōņs

+1455

 
man vairāk liekas ka škivis bija ražošanas brāķis, nepiekrītu Briežu Jurģim! tas pat ir zinātniski pierādīt, ka no vidus nesilda, mikroviļņu krāsns strādā tāpat kā saule, tikai tūkstošiem reižu ātrāk, elektro magnētiskie viļņi ir tik maziņi, ka visātrāk savibrē cukuru, ūdens, un olbaltumvielu molekulas, tāpec tēju(ar cukuru) siltu var dabūt ātrāk kā parastu ūdeni, un vēl neiesaku sildīt ūdeni, aptuveni 20 minūtes, jo tad viņš ekslpodēs - ja kko ieliksi tad sāks tik strauji vārīties, ka būs vulkāns mājas apstākļos!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Šķīvī iespējams, ka ir kādi elektrību vadoši mikroieslēgumi, kas mikroviļņos pastiprināti sakarst un šķīvis neiztur nevienmērīgu sasilšanu. Mikroviļņu krāsnīs jāizmanto speciāli trauki mikroviļņu krāsnīm. Arī tas šķīvis kas ir komplektā ar mikroviļņu krāsni.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista...:)

+3228

 
man ta nav gadijies, lieku jau visādus šķīvjus ieksā, bet principā piekrītu Aigaram.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Eduards

+6851

 
var jauari atgadinat par mikrovilnu krasns kaitigumu :)

http://www.nra.lv/zinas/16668-mikrovilnu-krasns-paligs-vai-ienaidnieks.htm

pirms 14 gadiem  

Eduards, pirms 14 gadiem :

ah un ja darzeņus silda mikroviļnos tur tad samazinās par 97% Flavonoīda (D vitamins)
Flavonoīdi ir dažādos augos, augļos un dārzeņos, tai skaitā tējā, kakao pupiņās un vīnogās (sarkanvīnā) sastopama ķīmisku vielu grupa. Tie ir fenola savienojumi, kuru labvēlīgā ietekme uz organismu ķīmiķiem un biologiem jau sen zināma - flavonoīdi darbojas kā antibiotikas, tiem ir pretaudzēju aktivitāte, pretiekaisuma, antioksidatīva un asinsvadu caurlaidību regulējoša iedarbība. Tagad flavonoīdiem bagātas pārtikas lietošanu uzturā rosina jauns secinājums - tie, ļoti iespējams, spēj aizsargāt arī pret pagaidām neārstējamo Alcheimera slimību, kuras pazīstamākās izpausmes ir atmiņas zudums un vecuma vājprāts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.