Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Noviks

+458

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2338 skatījumi

Turpinot par dīķa rakšanu.

Māja un dārzs » Cits

Gribētos zināt kas varētu būt, ja izrok dīķi bez atļaujām, saviem spēkiem? Bez projekta un bez sertificētām firmām? Kādas sankcijas varētu sekot? Un interesētu arī zemes topogrāfija 15ha cik izmaksātu? Zeme ir meliorēta, agrāk pēc vecmammas nostāstiem tur ir bijis purvs, ar dažiem linu mērcēšanas dīķīšiem. Vai tāda zeme ir pietiekoši laba priekš dīķa ierīkošanas?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 14 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Ja zeme meliorēta, visticamākais ka izraktajā bedrē ūdens nebūs, jo meliorācijas sistēma, kaut sabojāta, bet kaut kā vēl darbosies. +sods par sistēmas bojāšanu.

Edgars Noviks, pirms 14 gadiem :

Man daži ir teikuši, ka izveidojot dīķi izrakt 3m lielāku un tad šos 3m aizrakt, aizbāžot meliorācijas caurules, tad ūdens nepazudīšot. Un kur varētu uzzināt cik lieli sodi ir, par meliorācijas cauruļu sistēmasbojāšanu.

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Turpat - likumi.lv

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vajag painteresēties cik lielu dīki var rakt bez projekta .Es esmu GNP .jāsaskaņo bija bet bez projekta .Saskaņoju un izraku .

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.