Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 23

    Atbildes

  • 1 balss
  • 15076 skatījumi

 

Atbildes (23)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
visi kas pērk tos dormeo mēslus ir reklāmas apstulbināti pilnīgas muļķības ka tur nedzīvo putekļu ērces un tā tālāk,pats agrāk strādāju mēbeļu veikalā un par tiem dormeo nebūt nebija labākās atsauksmes

pirms 14 gadiem  

kaspars saukums, pirms 14 gadiem :

tiem kas te viņus slavina noteikti no tā atlec kāda kapeika

JanKa, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pie kājas putekļu ērces, bet pazīstamam cilvēkam, kuram ir muguras problēmas, guļot dormeo šīs problēmas pazūd - paguļot uz astpernieka atkal lauž muguru. Pats labāk guļu uz pocket atspermatrača nevis paralongabalā dormeo.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sintija Lepste

+188

 
No cilvēkiem, kam ir Dormeo esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes.
Pat bezmiegs te dažiem ir nozudis līdz ar Dormeo matrača iegādi! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Samanta Roze

+50

 
Jā , noteikti esmu par Dormeo , tiešām labs , ļoti ērts un jūties izgulējies . kā arī ļoti daudzos izmēros un nav sameērā dārgs ! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man un paziņām, kuriem esmu ieteikusi, ir lieliska pieredze matraču iegādē pie www.erti.lv
Var saņemt kvalitatīvu konsultāciju un piemeklēt īsto modeli gan caur internetu, gan klātienē. Nezinu, kā ir tagad, bet kad sūtijām bērniem matračus, bija bezmaksas piegāde Rīgā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākais MATRAČU un AUDUMU GULTU piedāvājums ir www.ormebeles.lv , vairāk nekā 120 matraču modeļi, liela izvēla ar koka gultām ( Priedes, bērza, melnalkšņa, oša un ozola) . OR MĒBLES salonā Rīgā, brīvības gatvē 363 ir iespējams iegūlties vairāk nekā 50 matraču modeļos. Matraču cenas sākot no 49,00 eiro, divguļamo matraču cenas sākot no 89,00 eiro. Tikai Latvijā ražoti matrači un gultas pa taisno no ražotāja! OR MĒBELES piedāvā iegādāties jebkādu modeli ar 99% garantiju par lētāku cenu nekā citiem matraču tirgotājiem vai ražotājiem Latvijā. Kā arī katru mēnesi tiek piedāvāti akciju komplekti gulta+ matracis 90x200 tikai 110,00 eiro vai 160x200 izmēra gulta komplektā ar matraci tikai 159,00 eiro. Vairāk informācijas mājaslapā www.ormebeles.lv , noteikti atradīsiet sev piemērotu matrača modeli! :))

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Biju pircis savējo matraci www.erti.lv . Ražots latvijā, kas nav mazsvarīgi. Matracis ar kokosu, lateksu un Multi Pocket atsperēm un lētāk kā citur. Pārdevējs visu labi pastāstīja, piemeklējām atbilstošāko manām vēlmēm matraci un tagad guļu kā kings :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edvīns

0

 
Man bija žēl mest laukā savu veco izgulēto dīvānu, tāpēc paņēmu Dormeo Roll up un uzliku pa virsu: http://links.dormeo.net/c/406549 . Pirmkārt, pagaidām no gulēšanas mugura vēl nav sāpējusi, otrkārt, jūtos apmierināts, ar pirkumu, jo, kad saņemšos beidzot izmest veco dīvānu, varēšu ērti gulēt arī uz grīdas. Vienam labs, otram slikts. Manas nepieciešamības tas apmierina, tāpēc būšu jauks teikšu, ka ir labs. Par citiem matračiem nemācēšu teikt, nav bijusi pieredze.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilona

0

 
Es pusgadu atpakaļ paņēmu matraci Mēbeļu namā "Gauja", tagad redzu tikai labus sapņus. Adrese ir Prūšu 1, Rīgā un Internēta http://www.r-mebeles.lv

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirms pāris gadiem iegādājos 2 dažādus čehu matračus - vienu dārgāku - ar ntajām anatomiskajām zonām un bez atsperēm, otru ar atsperēm, bet abi baigi labi - slodzi tur un nečīkst:) Bet galvenais - var ļoti labi izgulēties un pamostos viscaur mundrs!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.