Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1400 skatījumi

Kas ir īres maksa?

Māja un dārzs » Cits

Izīrētājs parasti saka- īre piem ls30 +komunālie,tad īres maksa ir tie 30 vai viss kopā? To ka jāmaksā viss,tāpat skaidrs,bet gribētos saprast kas ir īres maksa?
Ja man noslēgts līgums līdz noteiktam laikam,bet saimnieks nerādās,kā lai pagarina?,vai arī tas automātiski pagarinās kā Viasatam? :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Īres maksa ir tas, ko īpašnieks vēlas saņemt par izīrēto platību. Ja komunālie maksājumi ir noteikti atsevišķi, tad tos jāmaksā pašam tieši pakalpojuma sniedzējam, vai pastarpinati caur izīrētāju.

Līgums ir jāizlasa, nereti īres līgumā ir teksts, ja pēc līguma beigu termiņa pusēm nav domstarpību, tad līgums uzskatāms par pagarinatu uz nenoteiktu laiku (vai taml.)

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Kā lai pagarina,ja saimnieki nerādās vai arī ja ir ārzemēs. Iznāk ,ka pat nav kam atslēgas atdot,ja arī atrastu citu dzīvesvietu?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.