Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1194 skatījumi

Sveiki, vai ir iespeejams ar bulerjan kraasninu sildiit uudeni kombineetajaa boilerii, ja ir, tad varbuut var kaads pateikt ko tur vajag....

Māja un dārzs » Cits

Sveiki, vai ir iespeejams ar bulerjan kraasninu sildiit uudeni kombineetajaa boilerii, ja ir, tad varbuut var kaads pateikt cik un kas tur vajadziigs un kaa labaak tiit taas trubas.. vai var ar kapara trubaam?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Tur nav nekā sarežģīta, jo tā krāsns jau sastāv no metāla caurulēm. Vienai vai vairākām krāsns caurulēm abos galos piemetina ūdensvada caurules gabalus ar vītni. Boileri ar krāsni savieno ar caurulēm, augšējo ar augšējo un apakšējo ar apakšējo daļu. Pie boilera augšējā punktā ierīko izplešanās trauku, kas vienlaikus kalpos arī par atgaisotāju un caur to arī piepilda sistēmu ar ūdeni. Var lietot arī kapara caurules, bet nav vajadzības, bet vēlams lietot pēc iespējas lielāka diametra caurules, vismaz 3/4 collas, jo cirkulācija notiek ar pašteci.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.