Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Ročāns

+8491

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1383 skatījumi

Ofisa krēsli

Māja un dārzs » Cits

Kur un pa cik ir jāpērk tā saucamie ofisa krēsli lai jau pēc pus gada nebūtu jāved atpakļ uz veikalu ar nolūzušu riteni, salūzušu teleskopisko kāju vai taml.
JYSKa krēsli par Ls50-60 jau mani ir nokaitinājuši līdz vājprātam.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Es pirku pa 105 ls.,nekas nenolūza,bet ādai gan melnā krāsa tika izdeldēta sēžamvietā!:)Man kalpoja 6 gadus,tagad brālēniem jau 4 gadus.

pirms 13 gadiem  

Kaspars Ročāns, pirms 13 gadiem :

Kur un kādas firmas?

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Ir arī speciāli nopērkami tādi cieti,caurspīdīgi materiāli,ja grib lietot virs paklāja.Bet ofisos nekur paklājus neesmu manījis!:)

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Tik daudz gadu pagājis,ka neatceros,jāprasa brālēniem,bet laikam firma tur firsū nav,bet cik atceros,ka bija ar dubulto oderi un anatomiski pareizu izliekumu,šiltē vismaz bija uzrakstīts ergonomic,kaut kas tāds.

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Manā galerijā ''Darbos'' ir redzams tas krēsls!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
pats jau pateici sev priekšā. nepērc pa 50, pērc pa 150. kaut gan viss atkarīgs, kā tu to krēslu lieto. ja tu viņu dročī līdz vājprātam, tad gan nekā.

pirms 13 gadiem  

Kaspars Ročāns, pirms 13 gadiem :

Par to arī daļēji bija jautājums. Esmu gatavs izdot arī tos 150, tikai māc bažas vai JYSK es pa 150 neiegūšu to pašu kvalitāti, ko par 50. Varbūt kāds var ieteikt citu veikalu/konkrētu ražotāju vai vismaz palomentēt pieredzi ar JYSKa dārgākajiem krēsliem.
Par dročīšanu laikam nebūs parezi. Sēžu pilnīgi vienādi un darbā nekas tāds negadas. Un es taka apšaubu ka darbā kāds būtu sapircis krēslus pa Ls100 vai vēl dārgākus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.