Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1655 skatījumi

Vai caurplūdes boileris nevarētu darīt kaitējumu citām jūtīgām elektroierīcēm?

Māja un dārzs » Cits

Mājā pieejamā elektroenerģijas jauda ir 20 kw. un 16 ampēri,spriegums 380 volti.Visizdevīgāk man ir uzstādīt caurplūdes boileri.Boilera jauda ir regulējama,tie ir 5-18 kw.Sanāk,ja es uzgriežu uz pilnu jaudu,pārējās elektroierīces gandrīz nevar darbināt!Piemēram jau tagad,kad metinu,metināmais patērē ap 4 kw.jaudu,bet vienlaicīgi darbinot fleksi,tas slāpst nost,gandrīz apstājās,kaut vien kopējā jauda ir tikai 5,1 kw.!Protams spuldzītes ar manāmi mirgo.Domāju,ka tas nav labi,ja tā tas notiek,jo mainīga elektropadeve var bojāt elektroierīces?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
ļauj minēt. tu dzīvo kaut kur laukos pašā līnijs galā. esmu saskāries ar problēmu, kad metināmais pie kaimiņa līnijas galā nemaz nemetina, bet piecas mājas atpakaļ viss ir ok. sūdīgs transformators varētu būt, rēķināts pēckara elektrības slodzēm.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Ir jau gan tas transformators Padomju laika,piedevām uz mūsu zemes un zinu,ka nekas tur nav modificēts!Domāju palielināt jaudu,bet tad kāda tam vairs nozīme,branga nauda izgāsta vējā un viss!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Par visām elektroierīcēm nezinu bet par LCD monitoriem un televizoriem varu pateikt, ka kaitē no paša pieredzes 2 monitori un plazmas televizors čupā, arī es dzīvoju līnijas galā, tagad visam esmu pielicis stabilizatorus, monitoram to saucamo "upsi", esmu dzirdējis kaut ko par ledusskapjiem, ka tie jūk nost.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Atceros gan no krievu laikiem,kad vecam melnbaltajam tv bija tas stabilizators,kaut ko jau deva,bet ja vēl smalkāka ierīce,tad tik tiešām prasās UPS.Vienkārši jāņem vērā!Jāraksta mūsu Latvenergo monopolistiem sūdzība!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
vienīgā modificēšana varētu būt, ja izdotos pa kluso viņu nosvilināt, varbūt uzliks ko modernāku.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Divreiz zibens jau ir saspēris,bet mērgļi tik pielabo,domāju nav cerību!Vismaz kad celšu māju,tad zinu,ka būs jāvelk vadi pirms visām kaimiņu mājām,piedevām tas arī ir tuvākais ceļš!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.