Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Osvalds Sīlis

+419

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 1040 skatījumi

Ko darīt,ko iesākt???

Māja un dārzs » Cits

Labdien! Ir tāda lieta,ka ir izstāvēta rinda uz Sociālo dzīvokli (negaidīti pienāca) Ir piešķirts 1 istabas dzīvoklis Zolitūdē ar kopējo platību 41m2,ļoti smuks,saulains ar balkonu Pilnīgi jaunā mājā,bet šobrīd man jau ir dzīvesvieta,mājas daļa ar divām plašām istabām,ērtībām utt par kuru nav jāmaksā īre,tikai elektrība un pārējie maksājumi,atrodas Carnikavā. Šeit Carnikavā ir gan darbs,gan skola bērnam būs un dārziņš un radinieki. Ko iesākt,pārdot mājas daļu un pārvākties uz dzīvokli,kas ir vienistabas,jeb dzīvot mājā,bet nezinu ko iesākt ar dzīvokli,jo privatizēt nevar viņu,taču ir beztermiņa īres līgums 18ls mēnesī +Komunālie. Palīdziet kautko ieteikt Lūdzu???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kaut man būtu Tavas problēmas... Nu ielaid dzīvoklī kādu pazīstamu īrnieku, ar ko neslēdz līgumu, prasi viņam vismaz 68ls + komunālie, 50 ls iebāz katru mēnesi kabatā un dzīvo zaļi!
Ja man būtu 2 istabas bez īres maksas Carnikavā, darbs un draugi apkārt, es nafig uz tādu Zolitūdi nelīstu...

pirms 12 gadiem  

Osvalds Sīlis, pirms 12 gadiem :

Nezinu ko darīt

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

lai vieglāk izlemt saraksti uz lapiņas + un - dituācijai kad paliec dzīvot carnikavā un uz otras lapiņas + un - situācijai kad pārvācies uz zolitūdi.

Osvalds Sīlis, pirms 12 gadiem :

Labs padoms,tā arī darīšu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.