Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1558 skatījumi

Nepieciesams gulbuves projekts?!

Māja un dārzs » Cits

Sveiki. Nepieciesams gulbuves projekts. Kur mekleet ? LV majas lapas projekti ir diezgan dargi 500 ls ar visu piesaisti, man tas liekas par dargu gulbuvei.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andis Osis

+8010

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars

+4247

 
gūglē šo "pārdod guļbūvi pirtiņu". Plaša izvēle!

pirms 12 gadiem  

Ivars, pirms 12 gadiem :

Ja platība nepārsniedz 25 kv.m., oficiālu projektu nevajag.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Būtībā iesaku veikt cenu aptauju un aizrakstīt interesējošos parametrus un iespējas dažādiem uzņēmumiem. Būtībā tev jārēķinās, ka projekti nav no tiem lētākajiem "prieciņiem"!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Projektus var sastādīt gan individuāli,gan jau ir gatavi,jebkurā gadījumā zem 200 ls.nedabūt.
Vari painteresēties šeit,būs tik ko zvanīties!:)

http://imebeles.lv/profile/gulbuves/

Nezinu vai paša rokām sanāks kvalitatīva tā celšana,man pašam jau viss stāv un arī celšu,bet to tik tiešām neapņemos,jo ir šausmīgi daudz knifu ko nekur neviens neraksta un nerakstīs,piedevām labu meistaru vajag mācēt atrast.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Praktiski projekts ir mazākais,vajag zemi kur celt,būvatļauju,pamatiem materiālu,elektrības ievilkšana,tā tik tiešām kosmiskās cenās,ja vien no senču mājas ja vari atvilkt,tad pa kabeļa cenu :) ,jumta segums,ķiedeļi,tas ir nepieciešams jau pirmajos mēnešos,tālāk gaidi kamēr māja nosēžās un izžūst,kas ilgs ap 3-5 gadiem,pa to laiku var gādāt logus,durvis utt.

Inga Baltause, pirms 12 gadiem :

Par elektribu piekriitu, 700 no transformatora aizvilkt elektriibu uz lauku, minimalais 13 000 ls aprekinaaja....

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Es savai guļbūvei aprēķināju,ka man vajag ap 10000 ls.bez elektrības ievilkšanas,tikai projektam,atļaujai,pamatiem,karkasam,dakstiņu jumtam,skurstenim bez kamīna vai krāsns un ar iespēju arī gulēt augšā,bet kas nav ieteicamākais.Tā kā es kaķus neprotu cirst,tad par to man aizies prāva summa.Protams es pats betonēšu pamatus,ar frontālo palīdzēšu uzcelt baļķus.Tas būtu mājai 9.2x6.2 metri,augšpusē balona pārkarei 11.2 metri.
Nezinu kā jūs paceliet ar rokām,jo mājai vajag no 24 cm. diam. kokiem.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Ja vēl neesiet neko sākuši,tad atradu cilvēku,kurš prasa +- 350 ls.Elektro kabeļa novilkšana pie staba ar kasti maksā pie 1000 ls.,ja ir jauns objekts,tālāk aizejošos vadus variet paši aizvilkt līdz mājām.Ja uz sitiena nav naudas kabelim,tad kasti noblombē un kad esiet gatavi pievienoties kastei,tad atblombē un pieslēdz sertificēts elektriķis,kas izmaksā nepilnus 20 ls.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Un kas Teviim liedz veersties pie kaada kas jau nodarbojas ar guljbuuvju razjoshanu.... Cik saprotu viniem saviem izstraadaajumiem jau naak sagatavots projekts liidz kaa arii varees Tev veikt tajaa izmainjas peec Tavaam velmeem..... Domaaju ka optimaalaakais variants ja vien pashi neveelaties arii savaam rokaam celt to guljbuuvi....

pirms 12 gadiem  

Inga Baltause, pirms 12 gadiem :

Tur jau taa lieta,ka pasi ar savaam rocinaam :)

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Veel jau pastaav variants ka bez projekta vari uzcelt.... ;) Bet tad nosacijums ir ka nedriikst buut kapitaalais pamats.... (betoneets)
Vai buuves projekts ir noskatiits kkur,vai pashiem ir radies savs skatijums kaa tam jaizskataas...??? Varbuut veerts griezties jau pie kaada arhitekta kas vienkaarshi uzziimees peec jums veelamaa un uzliks savu parakstu... vareetu buut leetaak... Varbuut kaads guljbuuvju razjotaajs var paliidzeet iziet no situaacijas uzziimeejot leetaak...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.