Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1860 skatījumi

kapēc pūst logu stikls? ko var darīt lai ta nebutu....?

Māja un dārzs » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Stikls nav organisks un pats viņš pūt nevar. Vienīgais kas var būt ir ka uz stikla uzaug pelējuma sēne. Visticamāk tas ir dēļ paaugstināta mitruma telpā un sliktas ventilācijas. Man pašam pelē istabai kakti, jo māja ir veca un ventilācija tuvu nullei. Es nopirku depo kautkādu pūšamo, kas traki smird, bet uzpūšot sēnei, tā 10 minūšu laikā pazūd un nerādās apmēram pus gadu.
To mitruma savācēju (stop humidity vai tamlīdzīgu) ko reklamā pa TV neiesaku pirkt nekādā gadījumā - tikpat labi atdod to naudu man, jo efekts mitruma likvidēšanai no abiem pasākumiem būs līdzvērtīgs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tas ir pelējums. Man arī savai istabai pelē sienas un logi - īsta nelaime un tā'dēl katru dienu es logus slauku ar salvetēm - to mitrumu, kas sakrājas, pa ziemu tā'da aukstumā nevar tā vērt logus vaļā, tādēļ arī staigāju ar salvetēm pa māju. vajag speciālu pūšamo vai šķīdumu nopirkt un apstrādāt logus un sienas, pelējums laika gaitā var izraisīt cilvēkam alerģiju, veicināt astmu un citas alerģiskas reakcijas. Diemžēl, mēs dzīvojam mājās, kuras ir celtas nepareizi un tāpēc arī notiek tādi brīnumi. Sevišķi ja ieleik plastmasas logus, pelējumam tiek dots uzvaras gājiens.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards

+6851

 
sviesta neviens laikam meklēšanas funkciju neizmanto :) (tepat portāla) (jo jaut. jau bija

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nevis stikls pūst, bet gan tur patstāvīgi ir mitrums uz stikla un puteklīši nosēžoties tur atri sakrājas un līdz ar to veidojas tāda kā melna daļa. jānovērš mitruma veidošanas. Dārgāks un visefektīvākais, jāsaved kārtībā ventilācija Logam, telpai), to var konsultēt tikai speciālists. lēts bet nevaru garantēt labu rezultātu mitruma savācējs uz palodzes.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.