Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1405 skatījumi

Ka izlabot (notīrīt), berna zīmejumus uz tapetem?!

Māja un dārzs » Cits

nav kada gudriba tadam lietam?
Ar melnu markeiri pacentusies! :)

pALDIES.
a.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Es arī domāju ,ka nav ko satraukties un ļauties liktenim ;) Uzņemt to visu pozitīvi.Tiešām,kā teica priekšnieks,paaicināt to mākslinieku un vēl pašam piedalīties procesā.Tā sakot pārvērst defektiu par efektu.Tas ,ka vēlāk būs jātaisa remonts ir skaidrs katram.'
Ja līnijas ir nedaudz un tas tiešām ir markeris,var mēģināt piejaukt toni un aizkrāsot ar akrila vai guaša krāsām pietonējot emulsiju.Tās gan vairs nav tik sedzošas kā bija agrāk / es domāju neprofesionālās / un var būt grūtības nosegt melnu strīpu.
Var būt var uzlīmēt vienu pieskaņotu tapetes joslu horizontāli pa visu sienu,kas nosedz "lielo mākslu ".Iepriekš gan vienooties ar autoru ;)Ja tapetes ir paraibas,horizontālā josla varētu būt mazāk raiba vai vispār bez raksta.Piemēram ar nelielu līdzīga rakstura faktūru.Ja redzētu ,kā tas izskatās ,varētu ietēikt precīzāku risinājumu.Kā nekā esmu interjera dizainers.Mans e-pasts egils.dalmanis@inbox.lv Intereses pēc atsūtiet bildi.

pirms 12 gadiem  

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 12 gadiem :

Izcila atbilde! :)

Atradam nesen izremontetaja istaba tadas pasas tapetes,taka nedaudz darba un viss bus pa vecam!!!
:)

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Apsveicu!Paldies par atzinību :) Tā jau mana profesija.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja tās ir papīra tapetes, tad bezcers. Izgriez ar skalpeli tapetei to zīmējumu, nodīrā nost un tajā vietā ielīmē precīzi izgrieztu tādu pašu gabalu.

bet vispār manuprāt vienkāršāk ir necepties un paaicināt bērnus, lai savu šedevru pabeidz līdz galam. Ja tie ir Tavi bērni, tad vispār pofig - ne jau nu tā būs pēdējā reize. Pagaidi kad izaug un taisi istabā remontu. Līdz tam nopērc viņiem zīmēšanas bloku un sarunā, ka uz sienām turpmāk nezīmēs.

Vēl tai ķēpai var pielikt priekšā kādu bildi, ja nav skrienot pa koridoru uzvilkta švīka visas sienas garumā.

pirms 12 gadiem  

Mr. Exclusive AUSTRIS FRIIDBERGS, pirms 12 gadiem :

Jā,redz ir npat izremonteta viesistaba,un apkart viesistabai ir skaistas 3 Melnas svikas!! :D Uz baltas un pelekas tapetes.. !

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

pārveido to švīku par horizontu un ar melnu flomasteru sazīmē uz švīkas mazas mājiņas, mašīnītes, cilvēciņus, kaķīšus, kociņus, traktoriņus u.t.t. :o)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es vienmēr no katras līmēšanas atstāju visādiem gadījumiem tapešu gabalus sīkākiem remontiem, jo man kaķis ir riebīgāks par bērnu ar marķieri. Ja tapetes raibas, tad vari uzlīmēt kādu aplikāciju, ja vienkrāsaina, tad, ja it tā pati tapete, uzliec uz smērējuma un ar žileti vai asu nazi izgriez caurumu tapetē, ko uzliki uz smērējuma un nosmērētajā tapetē. Vienlaicīgi būsi izgriezis tapetes ielāpu, kas ideāli ieguls izgriestajā apaksējā tapetē. Bet par to kopīgo tapešu krāsošanu un visautļautībui es esmu pret, jo tad bērns sapratīs, ka var radoši strādāt jebkurā mājā. Esmu iegādājusies mazmeitai tāfelīti, vai var pie sienas piestiprināt tīru lapu, un tad lai izpaužās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Darīts līdzīgā gadījumā tika: Tika piemeklētas saderīgas krāsas tapetes un ļaujoties iztēlei izgriezti gabali un sanāca pat labāk kā bija.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.