Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3505 skatījumi

Jautājums par FUXTEC motorzāģi. Vai kāds ir redzējis dzīvajā?

Māja un dārzs » Cits

Internetā stāv, pēc skata normāls motorzāģis, ar nosaukumu FUXTEC. Ražots vācijā, vai šveicē, tā īsti nesapratu.
pēc parametriem un apraksta - profesionālais. Interesē lietotāja atsauksmes. Tieši lietotāja, nevis gudrinieku, kas ieraksta:'"...... pērc stihl, vai husquarna un būs ok" Aizdomas rada mazais cipars 150 ls, nevis 350+, kā sugasbrāļiem ar līdzīgu komplektāciju. Fuxtec.... Starp citu iepriekšējais zāģis, ko iegādājos bija tai laikā vēl mazpazīstamais dolmar, nu savus 12 gadus ir nokalpojis, ar vienu kapitalku. un ne jau malku šķūnītī zāģeja. vieglāks un kvalitatīvāks, kā husiņi, bet arī cipars pa šiem gadiem ir uzkāpis 360ls ..modelis 115i.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
ir nozāģēti 7 zāģi,15gados.ir jāuzticās profesionāliem instrumentiem,pazīstamiem brendiem.lētākais variants nopirkt ''nokautu'' un atremontēt.prof. zāģiem ir pārdomāta,pārbaudīta konstrukcija sīkumos,filtros,pievadsvirās,elektronikā .jebkurā veikalā piejamas daļas un griezšanas garnitūra.ja man saka''cik tad nu man zāģēt'',tad atbildu-bet cik gadus.

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

oo,zāģis diviem gadiem,cik kubus izzāģēji ar vienu?

Māris Tomiņš, pirms 11 gadiem :

husqvarna gāja gadu,ap2 tūkst. gadā.stihl iet ilgāk 5tūkst.vēl jau pa vidu taisīja kapremont.

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

Kur tāda atšķirība,kas tieši plīst?
Ir jau svarīgi,lai tiktu no sākuma pa tukšo darbināts,tad tikai krūmus un tad jau palēnām lielākus kokus.Man arī mehāniķis noregulēja,lai nav tie max.apgriezieni kad dod pilnu gāzi,tad ilgāk kalpojot.Stihl jau ir pirmajā vietā,tad laikam gāja Husqvarna vai Jonsered ja nejaucu.

Māris Tomiņš, pirms 11 gadiem :

zāģis jau rūpnīcā ir pieregulēts uz piestrādi.lej eļļu uz 9 l,100g.tā arī visa piestrāde.strādā jau vajadzīgajā režīmā.meistari ir visādi,maksimālajiem apgriezieniem jābūt normā,nevis zemāk.vienīgi,ka tiem ir tendence kāpt pirmajos 50 l.plīst viss,ko tik var iedomāties.lielāki mēsli ir degvielas,es leju no dažādiem tankiem lai neuzgrābtos .pārbaudu pēc sveces krāsas jābūt kafijas ar pienu krāsā.tomēr pēdējā laikā tas gadās reti,nezin kādas piedevas viņi liek,jā ari statoils.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šajā pavasarī iegādājos Fuxtec KSP155, lai laukos mežā kritušos un aplauztos kokus sazāģētu. Negribu neko piesaukt, bet pagaidām zāģis strādā labi, arī ar visu lielo ķēdi iekšā bērzā vai osī dzen cauri smuki, jauda ir ok. Šķūnis pilns ar malku, mežš sakopts.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Savulaik uzdevu tādu pašu jautājumu: atbilžu nebija.
Domāju, ka nav vērts ar tādu saistīties. Arī benz./eļļas proporcijas 25:1 aizdomīgas.
DEPO ieteica ņemt kaut kādu Čehu zāģi, neatceros nosaukumu. Cena bija ap LVL 60, bet tas atkarīgs no jaudas utt. Bija arī lētāki piedāvājumi: tos neieteica, ķīnieši.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Nav,bet kārtējais ķīniešu mēsls.Es dārzam vienu Partner paņēmu,karoče kopija,nobruka ātri vien,kliņķis viss no plastmasas,pārējās plastmasas daļas ar no nekvalitatīva materiāla.Partner es ar ņēmu pa 150 ls.Pats zāģēju vēl ar 254 Husi jau no 1999.gada,vairāk pa pusotru tūkstoti kubu ir izzāģēts,teikšu ka labāk tad ņem ko lietotu un profesionālu,šo var izmantot ja vajag ko sazāģēt nelielos apjomos.Cena praktiski daudz ko nosaka,kaut arī Ķīna to ražo,piemēram Husqvarna karburatori vai tamlīdzīgi.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.