Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viktors

+1557

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1772 skatījumi

benzīnzāģis

Māja un dārzs » Cits

nojuka vecais labais HUSIS 357XP , remonta izmaksas 160-200 Ls, bet malku vajag zāaģēt tagad un ar to naudiņu ir kā ir, vai kāds ir saskāries ar tiem lētajiem zāģiem ar tiem pilni sludinājumi, cenas no ?????? 40 līdz 100 Ls, tikai nevajag tādas atbildes -skopais maksā divreiz , u.t.t u.t.m, bet pēc būtības

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Lētos zāģus pirkt tā ir kā ir... Zareļus sņikāt būs labs, bet kaut ko nopietnāku zāģējot ātri vien noklapēs. Pie tam, ja esi pieradis darboties ar Husi, tad nokausies īpaši ātri, jo tās lētās ļerkatas galīgi netur slodzi. Šinī gadijumā ieteiktu ņemt veikalā kādu Partner-veidīgu zāģi. Tagad kā reiz iet akcijas - pa sotaku var dabūt diezgan ciešamu verķi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ja mīļš zāģis,tad atremontē,ja gribi ko jaunu,tad pārdod daļās un nopērc arī kādu lietotu profesionālo vietā ar garantiju.Es tā atremontēju 254 xp husi,pēc gada lietošanas pārdevu un nopirku jaunu modeli.Kādreiz jau vajag paskriet modei līdzi.:)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja vajag zāģēt pie mājas, tad nekas lētāks par elektrisko nebūs.

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

http://www.bmv.lv/index.php?zoomid=18186

Mājai labi,man šāds,kalpo labi.Bosh pa tādu summu nosvila.Bet vēl jāpieskaita pagarinātāja cena,labākais ir kur vada galā ir kontakts,bet ne spolē un jāskatās,lai ir drošības slēdzis spolē,tas garantijai,ka zāģis neizsvils.
Es parasti tāpat ar benzīna,tā ātrāk.:)

Viktors, pirms 11 gadiem :

eletriskais neder, jo mežs 2km attālumā, ja vienīgi ģeneratoru ņem līdzi,ha-ha-ha, bet tas tā,joks, augošie koki lapinieki - baltalksnis, melnalksnis, pa kādam bērzam, apsei, skatīšos Partneri vai tomēr drīzāk statīšu augšā HUSI, visiem paldies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
remontē tik veco.kāpēc tik liela cena remontam?virzulis,kurš parasti nobirst,40ls plus 15 maiņa.ja ir gultņi pērc krievu tikai c3 klases,tad remonts 25ls.arī kloķene kura nāk kopā ar gultņiem 90 ls plus 25 remonts.cilindru nav vērts mainīt.bloks plus kloķene gan būs 190 ls,bet tad jauns instruments.būs 15 gads meža darbos.

pirms 11 gadiem  

Viktors, pirms 11 gadiem :

benzīnzāģi nav mana stiprā puse, darbnīcā meistars teica, ka nav kompresijas un jāmaina virzulis- 40 ls un pie reizes cilindrs -120 Ls un varbūt arī, kas cits /uzpeldēs/ + darbs, vai arī man pa ausīm brauca

Māris Tomiņš, pirms 11 gadiem :

nav manīts pro zāģis,kurš izbeidzies no kompresijas trūkuma izdilstot virzuļcilindram.parasti ieklemmē gredzens izdeg virzulis,sāk smagi gultņi rotēt,ierauj kādu svešķermeni no sabiruša izpūtēja,reti,bet gadās kloķenes vaina.dēļ beiktiem gultņiem izsit blokā sēžas.cilindru,ja tas švīkains izpucē ar smalko smilšp.liek jaunu virzuli un brauc.protams erka nebūs kā jaunam,bet virzuļa mūžu cilindrs nokalpos.tie meistari ir pardaudz izlepuši,varbūt neiet bizness un tamdēļ tādas nostājas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura

+197

 
izīrē,un kad būs nauda nopirksi

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lāsēns Indigo

+670

 
Skopais maksā divreiz :)....Ja nopietni,tad Husis ir labs zāģis,ja taisies zāģēt malku arī pēc 10 gadiem,tad iesaku saremontēt veco.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vislabākie protams ir husīši, nav slikti arī jonsored. Bet es uzskatu tomēr husīšus par labākajiem. Man mājās ir husis 236 x - turbo. Pirku pirms kādiem diviem gadiem pa 140Ls. Tas gan nav domāts dižiem kokiem. Amatieru husītis... Man priekš malkas sagādes ir pietiekami labs. Uz resniem kokiem jau gan smagāk iet, vairāk degvielu līdz ar to patērē, bet tā kā man resnu koku ir retums, tad ir pietiekami labs.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.