Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1152 skatījumi

Vai privātā mājā ir vairāk jāstrādā nekā dzīvoklī?

Māja un dārzs » Cits

Protams, es zinu, ka privātā mājā ir vairāk jāstrādā nekā dzīvoklī, bet gribas zināt par cik vairāk?
Varbūt starpība ir pavisam maza, bet varbūt arī jāstrādā ļoti daudz! Vairāk gribētos dzirdēt atbildes no tiem cilvēkiem, kuriem bija dzīvoklis, bet nopirka māju! Bet uzklausīšu jau visus! :)
Tagad gribam nopirkt māju! Dzīvokļus pārdot... Bet tētis iebilst, domā ka nevarēsim uzturēt māju kārtībā!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Viss attieksies vienīgu un tikai uz jums.Kā jūs risināsiet radušās problēmas atkarīgs no maciņa biezuma.Ja tas ir plānāks , jāmāk vai jāiemācās visu darīt pašam.Esmu dzimis un arī tagad dzīvoju privātmājā.Nekāda slinkošana parasti nesanāk ,jo ziemā sniegs jātīra, vasarā zāle jāpļauj. Ja kas notiek ar ūdensvadiem vai elektrību - jāsataisa.Jumts bojāts - jāsalabo utt.
Protams, ir arī savas ērtības un neatkarība no īresmaksu celšanās, gribi kurini krāsni , negribi nekurini. Nav jācīnās ar skaļiem kaimiņie virs, zem un blakus dzīvoklī.

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Arī attiecības ar kaimiņiem varētu būt atšķirīgas no kaimiņiem dzīvoklī.Biežāk satiekas pie sētas -parunājas.Ja labi satiek , viens otram palīdz.Tas gan vairāk attiecināms uz vietām ,kur pats un kaimiņi tur pat dzimuši un auguši, bet ir arī ļoti sirsnīgas attiecības vietās ,kur māja uzceltas pirms gadiem 5.Kāda jēga visu mūžu maksāt īri un beigās Tev nekas nepieder. Tad labāk maksāt kredītu un paliks māja.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elīza

+2185

 
Protams, ka privātmājā ir jāstrādā DAUDZ vairāk nekā dzīvoklī. Padomā pats - ja vēlēsies lai tev ir mazs piemājas dārziņš, tas būs jākopj, jāravē nezāles, jālaista. Protams, ja tādu negribi, tad tā tev būs jāpļauj zāle, jāslauka bruģis, ziemā viss sniegs jātīra nost utt. Un padomā tikai izmaksas par savu māju! Apkure, dizains, mēbeles, tapetes u.c. Tā ir nenormāla nauda. Pilnībā piekrītu tavam tētim, un atceries, ka šis lēmums par māju ir jāpieņem taviem vecākiem nevis tev. Ja tētis iebilst, tad jau laikam ir PAR ko iebilst. :)

pirms 11 gadiem  

Aiva ZEMTURE, pirms 11 gadiem :

Kāpēc latvieši vienmēr ir tik negatīvi noskaņoti par visu? Varbūt visu dzīvo sapņo par māju, un lai iemesls tam, lai neņemtu ir tas, ka nespēs uzturēt kārtibā? Muļķības! Protams, tiem, kam kārtībā nav dzīvoklis tāda nebūs arī māja, bet tiem jau parasti vienalga :)
Protams finanses ir viens, taču ja ir vēlme- sapņi ir jāpiepilda!

Elīza, pirms 11 gadiem :

Sapnis mazam bērnam par privātmāju. Tas labi, ka sapņo. Bet ne vienmēr tos var piepildīt, sevišķi, ja vecāks/i iebilst. Es arī gribētu aizbraukt uz Ameriku. Bet naudiņa jau kokos neaug, vai ne? :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Gan jau tēvs zinās labāk. Jebkurā gadijumā, šis ir lēmums, kas jāpieņem pieaugušajiem / vecākiem, nevis tev. Noteicošais privātā mājā ir ģimenes finansiālais stāvoklis. Teritorijas uzkopšana, kurināmais, pašas mājas uzturēšana... komunālie dienesti vairs nerūpēsies par labierīcībām, pašiem viss būs jādara, un bez naudas maz ko varēsiet sarūpēt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.