Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 37

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 9787 skatījumi

Kur var atjaunot čuguna pannas un katlus??

Māja un dārzs » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (37)

 
1 2 3 4 »
Labākā atbilde
  • 11

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Čuguna pannas un katli ir lieliski ar savu īpašību lēni uzsilt un uzturēt vienmērīgu temperatūru arī atdziestot. Tos var lietot uz atklātas uguns. Jārūpējas, lai uz iekšējās virsmas nepaliktu pārtikas atliekas. Tas arī viss. Nevajag īpašus instrumentus, lai darbotos ar pannu vai katlu - var izmantot metāla karotes un lāpstiņas. Teflona pārklājuma izstrādājumi izspiež no tirgus šos čuguna izstrādājumus - tos ražot ir lētāk un var pārdot dārgāk. Turklāt līdzi tiem var pārdot lāpstiņas un stiklakeramikas plīts virsmas. Gribētu redzēt Albertu vāram kartupeļus teflona katlā uz stiklakeramikas plīts Latgalē. Tiem kartupeļiem ne garšas, ne smaržas nebūtu. Kā Dobeles dzirnavnieka kartupeļu biezputrai, kas ražota turcijā. Nelabo to kas strādā - tāds ir rezumējums.

pirms 14 gadiem  

gints šelders, pirms 14 gadiem :

Par to Albertu vienkārši skaisti pateikts:))Tā jau ir grib mūs dikti veselīgi visu mācīt gatavot bet kur tad vecmammas garšīgie ceptie kartupelīši?:)))

500

Labākā atbilde
  • 10

    balsis

Jānis Jansons

+2473

 
ok, apsmieshana jau ir vienkaarsha, bet nu tieshaam kristiine, nav vajadziibas, jo 4uguna panna ir izgatavota no viena materiaala vinjaam nav taakaa jaunaam pannaam tas iipashais slaanis kursh jaasaudzee, un tieshi ka taa... kasiishana ir vieniigais veids kaa vinju atjaunot... ja piedeg, nokasi nost, ielej ellju, pasildi kaadas 5 minuutes, un lieto taalaak

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

salāpīt to kastroli var dažādi, un izpalīdzēt varētu daudzi, bet tas ir īslaicīgi, ja viņš ir izdilis, pat arī, ja ieplīsis, tas nebūs lētāk, kā atrast kaut, ko līdzērtīgu...silti iesaku

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

gints šelders

+8262

 
Ja gribās tikt vaļā no apdeguma paņem urbmašīnu ar drāšu ripu un pucē nost.Pēc tam ar smilšpapīru aizvien smalkāku.beigās var arī nopulēt ar filca ripu un zaļo pastu.Bet nu tiešām jāpadomā vai rezultāts būs iegūldīto pūļu vērts:)))

pirms 14 gadiem  

Antris Kalniņš, pirms 14 gadiem :

Protams, ka būs iegūldīto pūļu vērts! Jo čugunu var nopulēt tā, ka tur pat cukurs nepiedegs.

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Katrīne Buša

+120

 
uz Briiviibas ielas starp Buruņinieku un Matiisa bija agraak veikalinjsh ar Baltkrievu preceem - tur bija arī čuguna pannas :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Andis Berzins

+685

 
Ja notiiriisi cepamo virsmu tad chuguna panna buus nelietojama jo visu kjers klaat. Chuguna pannai ir svariigi lai izveidotos kaartiigs tauku vai elljas uzdeguma slaanis cepamajai virsmai. To var panaakt tikai ar laiku un pacietiibu regulaari to lietojot. Jo biezhaal taa tiks lietota jo aatraak izveidosies piedeguma kaarta. Peec lietoshanas nekad nemazgaat chuguna pannu ar ziepeem bet tikai ar siltu uudeni un peec tam ieziest ar plaanu elljas kaartu liidz naakamajai reizei. Taadaa veidaa taa paardziivos pashu iipashnieku.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Kā izpaužas čuguna katlu un pannu atjaunošana? Slīpēšana un pulēšana? Var mēģināt krāsaino lējumu rūpnīcā, kur šos izstrādājumus izgatavo, tikai neredzu tam jēgu.

pirms 14 gadiem  

Valērijs Suhins, pirms 14 gadiem :

...nezināju,ka čuguns,jeb,latviski-,,ķets'',ir ,,krāsainās'' metalurģijas produkts....:
)))

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Krāsaino lējumu rūpnīca ir laikam tēlains izteiciens, jo tur ražo ne tikai alumīnija izstrādājumus, bet arī čuguna. Bet to tu varēji arī nezināt aiz sava vecuma. Domāju, ka latvijas ekonomika iznīcinājusi arī šo uzņēmumu.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Abols Turbo

+80

 
Ir viens pazistamais. Pannis Chugainis no Katlakalna. Varu iedot vina koordinates.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Liepājas metalurgā...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

liepajas metalurga

pirms 14 gadiem  

500

1 2 3 4 »

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.