Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja eļļa ir pareizā attiecībā ar degvielu, kā zāģim, tad problēma nav degvielā. Es arī tādu bieži leju, ja ir palikusi degviela no zāģa.

pirms 10 gadiem  

Jānis Paškēvičs, pirms 10 gadiem :

Zāģa degviela bija apmēram pus' bāka, pārējā tīra degviela. Jocīgākais ir tas, ka pļaušanas laikā pļāvējs nenoslāpa. Noslāpēju lai patīrītu apakšu un tā arī iekurbulēt nesanāca.

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Sagāžot pļāvēju kartera eļļa satek visās iespējamās vietās. Nepieciešams pēc nolikšanas vietā pagaidīt. Visticamāk tas netika izdarīts un ...........

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Nu nevajag te jaukt gaisu,zaģim ir divtaktu dzinējs bet pļavējam cetrtaktu un tas iet tikai ar tiru benzīnu!!Jzlej benzinu ar to ellu no bāciņas,iztīri sveci kura ir atvaino"piedirsta" un kārtīgi ar starteri raujot izpūt cilindru.Interesanti padomdeveji šeit izrādās sastopami!Un vajag ievērot ka nekad nedrīkst pievienot eļlu pie benzina četrtaktu dzinējam ja nevēlies to nobeigt!

pirms 10 gadiem  

Āris, pirms 10 gadiem :

Gribu piebilst ka pat citas markas benzinu nedrīkst lietot,jo piemēram 98 aizdegšanās būs ātraka un tā var izsvilināt vārstus.Parasti šiem dzinējiem jālieto 95 marka.

Ēriks, pirms 10 gadiem :

:D

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Svecei kontaktus var uz gāzes plīts izdedzināt, ja nav kāds cits gāzes deglis un būs tīra.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
jātīra svece, droši vien vairākas reizes līdz eļļa būs prom

pirms 10 gadiem  

Jānis Paškēvičs, pirms 10 gadiem :

Jocīgi ir tas, ka tas pļāvējs pielec uz mirkli ja pirms tam uzpumpē tad parūc un noslāpst, ātad tas nozīmē, ka svecei vainas nav. Varētu būt, ka jāpumpē, kamēr tā degviela ar eļļu beigusies?

Ēriks, pirms 10 gadiem :

domāju, ka tāpat sveces vaina. kad uzpumpē, vienkārši ir vairāk degvielas, bet tā eļļa drīz vien atkal nomāc dzirksteli. Vispār jau nav nekāda traģēdija, ja ielej tādu maisijumu, bet ja nu tev neiet, tad jālej vien ārā.. Tik neiedomājies to darīt apgāžot pļāvēju ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.