Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Sniedze

+1749

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1200 skatījumi

Vai kāds zinošāks cilvēks varētu mani apgaismot par šo zāģi?

Māja un dārzs » Cits

http://www.ss.lv/msg/lv/construction/tools-and-technics/tool-machines-machinery-equipment/petrol-powered-saws/bbgnjm.html

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Loģika saka ja zāģis aprīkots ar šādu sliedi un kēdi,vai var ko labu sagaidīt no dzinēja?! Nu nevar gan un sakāmvārds ka skopais maksā divreiz joprojām ir aktuāls...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Es tādu neņemtu.Parametri tur arī neatbildīs kā rakstīts.Zinu trīs cilvēkus,kuri jau ir iegrābušies uz šāda veida miskasti.Ķēdei pirmajos kokos apliecās zobi,zvaigzne pajūk.

pirms 10 gadiem  

Ronalds Sniedze, pirms 10 gadiem :

Manuprāt, ja ķēdei apliecās zobi un sliedei pajuka zvaigzne, varētu būt nevis motorzāģa vaina, bet gan pašas ķēdes un sliedes vaina. Tā jau nav problēma un var nomainīt, vai nopirkt labāku. Vienkārši Jonsered 2140 TURBO kubatūra ir krietni mazāka, par šo zāģi. Tam ir tikai 40,2, bet šim veseli 52 kubikcentimetri.

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Kā jau teicu,tad parametri šim nebūs noteicošie.Es varētu viņu salīdzināt ar modificētu družbu,kuram ne apgriezienu,ne jaudas,bet degvielu rij.Šie zāģi vienkārši arī nav forsētie.
Papildus sliede ar ķēdi atkal izmaksā,tad labāk ko lietotu no brendiem paņemt.Draugs ar paņēma stihl kopiju,ne sūda neiet,bet rakstīts ka 4,6 zs.Pazīstams atkal husqvarna kopiju,nojūdzās pirmajā dienā,tad paņēma no manis padsmit gadus veco 254 husi un ir priecīgs.Vienkārši tā ir nezinātāju apmānīšana.

Ronalds Sniedze, pirms 10 gadiem :

Jāni, paldies par atbildi! :) Varbūt vari kādu zāģi ieteikt, par saprotamu cenu, izturīgu un tādu, kas kokā pats ietu? :)

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Tas atkarīgs kam vēlies izmantot.Ja profesionāli,tad priekšā jābūt xp,tas pa Husqvarna,bet Stihl var atšķirt ja velkošā zvaigzne nav kopā ar sajūga barabānu,bet i-veikalos ir sadaļa,kuri ir amatieru un kuri profu.Neviens zāģis neies labi kokā,ja ķēde nebūs asa un dilstot ir jānovīlē vienlaicīgi skaidu izmetējzobi.Stihl praktiski ir izturīgākie.Husqvarna 5 sērijai pagaidām esot dažādas problēmas,it sevišķi 560 modelim.Domāju,ka tev jāpēr profu,tie ies krietni ilgāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.