Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Vilnis

+4330

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1125 skatījumi

Atkritumi

Māja un dārzs » Cits

Patīrīju garāžu un vēl šo to-sanāca ap 10 maisiem nešķiroto atkritumu. Neesmu tāds sivēns,lai gāztu mežā,bet-neatrodu googlē-kur šos likt! Gatavs aizvest un par to samaksāt-bet-visur ņem tikai sašķirotus. Pamēģini 20 gadus vecu krāsas bundžu ar iekaltušu pindzeli kaut kur iešķirot! Majori-30 km. rādiusā.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Paskaties
http://www.skaus.lv/cenas.html
Būvgružu un atkritumu izvešana

http://www.piejuraatkritumi.lv/pakalpojumi
Jūrmalas atkritumu pārkraušanas un šķirošanas stacijā, Ventspils šoseja 61, Jūrmalā
Par samaksu:

pirms 8 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Abus zinu-pieņem tikai lielos apmēros,viens-arī bīstamos,bet-es negribu algot konteineru,man vajag ar savu mašīnu aizvest maisus!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Šādus neškirotus sadzīves atkritumus vedu uz Getliņiem, bet tur nedrīkst vest vecas auto riepas!!!Tās jānodod speciālos pieņemšanas punktos.Viens tāds ir netālu no Getliņiem , piemirsu adresi, un tur par 11 vecām riepām samaksāju apmēram 5.-
Getliņiem ir ļoti labs darba laiks.Brauc iekšā pa vēriem uz rampas/svariem seko tablo uzrakstiem un izlasi sarakstu ko nedrīkst mest izgāstuvē, tad taisni kalnā augšā un ,kur norādīts - Sadzīves atkritumi gāz ārā, atstājot mašinā to ko nav atļauts izmest, tad brauc lejā būdai pa otru pusi uz svariem, nobrauc nost ,kaut kur maliņā un ej pie lodziņa no iebraukšanas puses samaksāt. Vēl var nopirkt garšīgus EKO tomātus viņu veikaliņā un pa lēto, ja pašam neug.

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

Azbestu var? :)

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

LIdz Getliņiem man 60 km,paldies par tomātiem! Meklēju informāciju par izgāztuvi Rīgas apvedceļā aiz Jaunmārupes,telefoni neatbild. Palikšu dusmīgs un meklēšu Vitas Jaunzemes kontaktus-lai pasaka-kur nolikt maisus,lai talkā viegli savākt!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Vajadzētu pieņemt kā būvgružus. Vidzemē nav problēmu, vai nu pasūti maisu vai konteineru vai ieved pats "Ekolaukumā", samaksā apmēram 20EUR par kubikmetru un problēma atrisināta.

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

Jūrmalas atkritumu pārkraušanas un šķirošanas stacijā, Ventspils šoseja 61, Jūrmalā
Par samaksu: Būvgružus 46.66 EUR/T (t.sk. PVN);

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tīri neticās ka jūspusē nav neviens atkritumu pārstrādes-šķirošanas punkts.Pie mums Eco baltia vide ņem visu.Stiklu,plastmasas pudeles,metālu var nodot bez samaksas.
Pie tam sadzīves atkritums skaitās arī 20 gadus sakaltusi krāsas bundža.Met pie pārējiem atkritumiem konteinerā,lai ved un paši sašķiro,tu jau kā nekā esi par to samaksājis.Atkritumu izvedējs tavu konteinera saturu nepētīs:)

pirms 8 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Nāksies ticēt-Priedainē aizvēra,Slokā sola celt! Visus konteinerus no Jūrmalas izved uz Talsu rajonu-tāda mums līdzekļu ekonomēšana... 120 l. konteineru man izved reizi mēnesī,bet-stāsts nav par to...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.