Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 812 skatījumi

Defort motorzāģis 40kub.cm.,85 eir.,vai vērts pirkt,malku[lapkokus] varēs sazāģēt ap 50 kubiem,varbūt kādam ir,kādas atsauksmes.

Māja un dārzs » Cits

Varbūt ka kāds zin kas viņus ražo,neizdodas atrast,kā ar detaļām.

Pirms 7 gadiem

Pašam ir 254 husis,neko sliktu nevaru pateikt,vienīgi kad kādus tievos jāzāģē,prasās kas vieglāks un ne tik jaudīgs,baigos ciparus ar negribas izmest.

Gunis Krāģītis , pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man bija tāds maziņš Dolmar ar līdzīgu kubatūru. Varētu izturēt tos 50 kubus malkas , bet viegli tam nebūs. Tādiem sīkākiem un ne tik precīziem darbiem sev nopirku elektrisko ķēdes zāģi - apgriezieni pietrūkst :( , bet zāģēt var. Lai arī lielāks svars , toties zāģēšana ar kārtīgu zāģi ir daudz patīkamāka un raitāk iet no rokas.

pirms 7 gadiem  

Gunis Krāģītis , pirms 7 gadiem :

Ja visu dienu pa lazdām un ievām jāsitas,tad to 1,5kg.svara jūt,nu bet Dolmar jau nav zemē metama firma,bet par to ko rakstīju-dievs viņu zin.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Nu jā, nezināju jau situāciju. Protams , tad vajag ko viglāku un parocīgāku staipīšanai.Labi atceros kā ar savu zāģi bijuy izbraucis meijās kādam pasākumam - nebija viegli ar to "akmeni "rokā vazāties pa ciņiem :(
Papētīju internetā , bet neko prātīgu neatradu :( Varētu būt ,ka tā pamatā ir kāda Malaizījas uzņēmumu grupa/ SBM Group/.Mani mulsina tas , ka pat viņu mājas lapā netiek norādīta neviena konkrēta adrese. Tā jau pēc skata un preču klāsta škiet visai nopietna firma.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Esmu pircis visādus lētos variantus un līdz šim nav pievīluši...taisni jābrīnās :D Cik esmu ievērojis , tad ar motoriem parasti problēmu nav , jo tos viņi paši neražo. Drīzāk var neizturēt kāda cita komplektācijas detaļiņa.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Ko vairāk varbūt var uzzināt šeit
http://www.sbm-tools.lv/lv/catalog/357.html

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Vispār jau ķīnieši ražo arī dažādus pašus motorus,kas par brīnumu kalpo neslikti salīdzinājumā ar tiem pašiem Briggs & Strattion motoriem,kuri cenu kategorijā ir uz vairāk kā pusi dārgāki.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Bet tur gan jāpiekrīt,ja ir kārtīgs aparāts ar jaudu,tad ir arī bauda:D ar tādu darboties.Pie tam cik nu tur viņš diži smagāks par mazākas jaudas zāģi.Nu daži kilogrami.Uztrenēs vismaz fizisko.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.