Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1086 skatījumi

Vai ģimenei ar bērniem ir bīstami horizontālie balkonu reliņi?

Māja un dārzs » Cits

- balkona un lodžijas reliņi tādi, ka bērns var uzkāpt!

Pirms 7 gadiem

BĒRNU DROŠĪBAI uz BALKONA- reliņu nosegšana Aizsargpaneļi no monolītā polikarbonāta. Stiprinām reliņiem iekšpusē- virsma gluda, lai bērns nevar kāpt pa reliņiem. Caurspīdīgi, balti un tonēti. Sala un karstumizturīgi. Garantija. Sertifikāts. Aizsargpaneļi no MAKROLONA daudzkārt izturīgāki, kā silikātu stikls. Margu horizontālie reliņi darbojas kā bērnu pievilkšanas magnēts. Diemžēl, statistikas dati liecina, ka ik gadu vidēji 10 - 15 bērni krīt, gūstot smagus vai letālus ievainojumus.

Vilnis meistars, pirms 7 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ne mazāk bīstami var būt atvilktņu rokturi kādai kumodei, jo pa tiem arī var uzrāpties un apgāzt to skapīti sev virsū. Bērnu asprātību un izdomu nedrīkst novērtēt pa zemu ;)

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, ja lodžijas durvis vasarā stāv atvērtas un pirmskolas vecuma bērni tiek atstāti bez vecāku uzraudzības. Dzīvokļos un uz ielas, skolās briesmas draud uz katra soļa. Mazus bērnus vispār nedrīkst atstāt bez pieskatīšanas. Daudzās valstīs maza bērna atstāšana viena paša mājās vecākiem draud ar bērnu tiesību atņemšanu un bērna nodošanu audžu ģimenei. Visi iespējamie riski ir kritiski jānovērtē un maksimāli jāsamazina. Gluži tāpat kā elektrības kontaktligzdās tiek ievietoti plastmasas spraudņi, tāpat arī no dzīvojamās istabas, kur uzturās mazi bērni, ir jāpazūd visam, ko ir iespējams paraut un uzgāzt sev virsū, piemēram, gludekļi ar garu vadu, garas galda segas, ja uz galda tiek turēti trauki ar āboliem. Ja durvis turēsiet aizvērtas un bērnam netiks dota iespēja vienam spēlēties uz lodžijas, tad nekādas bīstamības nebūs. Vēlāk bērnam pieaugot viss ir atkarīgs no audzināšanas. Horizontālie vai vertikālie reliņi, izkrist no balkona var jebkurā gadījumā, ja pakāpsies uz krēsla, utt.

pirms 7 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Vilnis balkona reliņu aizsargpaneļu meistars veikli iemeta reklāmu ar no pirksta izzīstiem statistikas datiem, diemžēl viltīgi uzdotais jautājums ne tikai nesasniedza mērķi, bet gluži otrādi, panāca pretēju efektu. Gaidīts protams tika, ka visi atbildētāji ar putām uz lūpām sāks kliegt, cik bīstami, nē, nē un tad Vilnis nolaidīsies no debesīm ar unikālu risinājumu... Ooops, nesanāca!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Skaidrs kā diena, lasīt noteikumus nejaudā, attiecīgi - Tevi vajag dauzīt minūtes piecpadsmit ar galvu pret tiem reliņiem. Kazi, varbūt apjēgsi kur sludināties.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Paklau!
Vai tad šī nav gandrīz vienīgā, no spama atbrīvotā, lapa?
Nu tak dzēsiet, bljadj, šos selfreklāmas spamerus!!!!

pirms 7 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Nonsens - īpašnieku reklāma, vāks!

Vilnis meistars, pirms 7 gadiem :

Tev, laikam, bērnu nav. Pats bērns? No kurienes tāds naids? Par skaudību un nenovīdību nebrīnos- tās starp mums savējo starpā ir pārāk daudz. Un svešie to prot veikli izmantot. Amatnieks arī neesi- tad saprastu, ka savu darbu piedāvāt nav grēks, bet reizēm cilvēkiem eksistences jautājums. Tu nesaproti. Labi dzīvo.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.