Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 865 skatījumi

Gāzes vada pieslēgšana?

Māja un dārzs » Cits

Cik maksā gāzes vada pieslēgšana/aktivizēšana?
Dzīvoklī ir gāzes vads,gāze arī caur trubām iet, nekas nav noslēgts. Cik sapratu no dzīvokļa saimnieka tad gāzes iestādei iepriekšējie īrnieki ir atteikuši gāzi, nezinu vai viņi tikai to ir atzīmējuši vai kaut ko izdarījuši.
Kas jādara lai es varētu šo gāzi lietot un lai tas nav nelegāli? Nav ne blombes priekšā ne arī kas cits (nelegāli varētu lietot jebkurš kas dzīvotu šijā dzīvoklī).

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaut kas tev tur nav tīrs. Ja pastastisi par savu gāzes situāciju gāzes kantorī, nemaz nebrīnīšos ka tev uzliks prāvu sodu, jo atslegtai gāzei dzīvokļa trubās nav jābūt. Visticamāk iepriekšējie zaga gāzi. Tā arī nezinu ko tev darīt. Ja es īrētu tādu dzīvokli, tad visdrīzāk pēc iespējas ātrāk mēģinātu sameklēt citu dzīvokli. Vēl vari pamēģināt pie saimnieka noskaidrot cik ilgi tad tā gāze ir jau bijusi ''atslēgta''. Varbūt var kaut kur uz kādu gāzes kantori aizrakstīt kādu meilu nepasakot kas tas ir par dzīvokli un kur atrodas vai arī tā pat piezvanīt no kāda stacionāra numura... lai veicas un padod te ziņu ja kaut ko noskaidrosi-būtu interesanti zināt kas un kā!

pirms 7 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 7 gadiem :

Sodu var uzlikt arī saimniekam vai arī jums abiem, hmm...

Salvis ★ Dāvids, pirms 7 gadiem :

Kaut kāds skaitītājs gāzei arī dzīvoklī nav?

Mairis Liepiņš, pirms 7 gadiem :

Skaitītājs ir dzīvoklī, viss kā vajag. Vienīgais ir tas ka iepriekšējie īrnieki ir zvanījuši uz kantori un atteikušies. Sanāk ka nav dzīvoklī noslēgts pa visam bet tikai atrakstīts ka neizmanto.

JanKa, pirms 7 gadiem :

Ja ir skaitītājs un nav bojātas plombas, tad nav tik traki. Vienkārši sazinies ar gāzes piegādātāju un noskaidro cik maksā atjaunot pieslēgumu.
Tāpat agrāk vai vēlāk, ja lietosi gāzi nemaksājot par patērot, pārbaude to atklās.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Piekrītu, ja nav noplombēts pieslēgums, nekavējoties ne mirkli saukt gāzes piegādātāju, jo citādi pie pirmās pārbaudes tev var uzrēķināt tiešām milzīgu soda nauda. Un jo vēlāk šāda pārbaude būs jo milzīgāka soda nauda.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.