Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1067 skatījumi

Ar ko vislabāk notīrīt pannu, uz kuras piedegusi gaļa?

Māja un dārzs » Cits

CepŠanai izmantoju tikai koka mentīti un panna jau 3 gadus bija ideālā stāvoklī. Tā ir ar gaisa cirkulācijas sistēmas caurumiņiem. 3dienas mērcēju ar Fairi, bet efekts gandrīz nakāds.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja gaļa sadegusi līdz oglei ,tad vienīgais variants būs mehāniska tīrīšana, bet ja piedegums vēl satur organiskas daļas, tad var mēģināt izmantot līdzekli ar ko tīra gāzes plītis. Ja nemaldos, tas bija no Cillit sērijas un zaļā pudelē. Virsū attēlota cepeškrāsns un plīts virsma.
Cik esmu lietojis, tas samērā labi atmiekšķē un škīdina piedegumu.
Ceru ,ka panna nav ar teflona pārklājumu, jo tad mehāniski tīrot to var nokasīt nost :(

pirms 6 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Gluži manas domas.Par to pašu iedomājos,ka var pamēģināt izmantot plīts tīrāmos līdzekļus.Savā laikā kad man bija vēl gāzes plīts,efektīvs līdzeklis piedegumu notīrīšanai ko izmantoju bija izsmidzināmais Fairy.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilze,pēc pēdējās gaļas porcijas izcepšanas vajadzēja uzreiz uz karstas pannas uzgāzt virsū to Fairy.Tad ļaut kopā ar taukiem lai uzputo,un pēc tam tikai atliktu noskalot.

pirms 6 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 6 gadiem :

Žēl, ka ir par vēlu...Panna ir delimano ar tiem gaisa caurumiņiem, kurai vispār pietiek vien ar pakratīšanu un nekas nepiedag. bet, ja pēkšņi piezvana labs draugs-cīņu biedrs, tad tak visas sadzīoves lietas izplēn no paura. labi, ka ir jauna rezerves panna pa 18 latiem jau sen iegādāta. Par aizmāršību jāmaksā.:(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.