Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1586 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vajag tādu , kas ābolus nevis rīvē, bet sakapā,sadrupina, jo no tādas massas vislabāk spiežas sula. Esmu sagādājis visu nepieciešamo , lai uztaisīti pats, bet pagaidām tam nav iznācis laika :( Pārdošanā ir mehāniski ar roku griežami, bet man gribētos ar elektromotoru.
https://www.xnet.lv/lv/virtuvei-un-majai/uzglabasana/sulu-spiedes-un-darzenu-un-auglu-smalcinataji/mehaniskais-abolu-smalcinatajs-7l-stativs_39d3367d/
Pamatā ir apaļš koka rullis ar nerūsējošā tērauda skrūvēm , kuras ar galvām sadrupina, sagrauž ābolus.
https://youtu.be/rxOLRBMb2j4
Ārzemju saitos ir redzēti arī no čuguna lieti ābolu smalcinātāji , bet pie mums tādus neesmu manījis.

pirms 5 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 5 gadiem :

Tas mehāniskais izskatās gana labs, bet laikam jau tur spēks arī vajadzīgs. Gan jau kaut kā tam elektromotoru arī var pievienot. Bet spiedei man glabājas veļasmašīna " Rīga-60", tai tik jāpiemetina rāmis, jāuztaisa spiedošais vāks un jānopērk dankrotiņš.

Egils Dālmanis, pirms 5 gadiem :

Domāju ,ka nebūs vis grūti griežams , jo kloķis ir gana garš un rullīši ir tievi. Tā kā pārnesums būs pietiekams. Vairs neatceros precīzi , bet ,manuprāt, Rīga veļasmašīnām nerūsošā tērauda bundulis bija ar slīpu apakšu un bez caurumiem...Kā Tu domā to izmantot?

Ilze Zundāne, pirms 5 gadiem :

Apakša ir nedaudz slīpa, bet tur ir atvere, kas paredzēta atvēršanai pašās beigās, kads pa trubu vairs ūdens netek. Jāpalūdz tik kādam galdniekam uztaisīt vāku par 0,5 cm diametrā mazāku par veļasmašīnas diametru un aizies. Par to maļamo aparātu uzzināju, ka Aizkrauklē un Jēkabpilī ir veikals 'Pakavs', viīem par 109 eirām ir laikam baltkrievu maļamie bez garantijas. Braukšu raudzīt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Jebkurš blenderis sasmalcinās sīkos gabalos, tikai jāspēj apstāties laikus. Ja gribi lielāku, ko izmantot reizi gadā, tad var nopirkt tādu, kas izskatās pēc lielas mucas vai spaiņa. Jāgriež ar roku un lēnām laižas lejā vāks, kas visu saplacina.

pirms 5 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 5 gadiem :

Man tiešām vajag 1x gadā, bet sulas apjomam jābūt ap 50 l. Kur tāds mucveida blenderis ar vāku dabūjams?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tādi veikali vesels lērums ir arī tāds mājai un dārzam

pirms 2 nedēļām  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.