Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Samanta

+100

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 365 skatījumi

Kā ierīko elektroietaisi dārzā bez mājas?

Māja un dārzs » Cits

Kā ierīko elektroietaisi dārzā bez mājas?
Kad ir pieteikta elektrības pieslēguma ierīkošana sadales tīklā, līgumā norādīts, ka klientam pašam ir jāizveido elektroietaise noteiktajā laikā. Ko tas īsti nozīmē un kā to ierīko, ja māja vēl nav uzbūvēta, nedz arī projektēta un īpašums sastāv tikai no dārza?

Pirms 2 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Viņi pievilks vadu un uzliks skaitītāju. Kur? Tas atkarīgs no konkrētās situācijas. Tālāk klients velk savu kabeli līdz savai kastei, suņu būdai vai līdz pagaidu būvei.

pirms 2 gadiem  

Samanta, pirms 2 gadiem :

Paldies par atbildi! "Līdz suņu būdai" tad būtu pilnīgi vienalga kādu kabeli es velku, tas nav jāprojektē un ir tā kā brīvi, ka tikai izmantojams?

Ivars Magone, pirms 2 gadiem :

Vienalga būs tad, ja tas būs pagaidu kabelis. Ja attālums lielāks, vajadzētu vikt uzreiz paliekošu. Parasti prasa 10 kvadrātu kabeli un tas mazliet maksā. Kā pastāvīgo vajadzētu vismaz 6 kvadrātu piecdzīslu kabeli. Tas gan atkarīgs no plānojamās slodzes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.