Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agris Bite

+4063

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1953 skatījumi

Sabiedrības kreejms jeb samazgas?

Māksla un kultura » Cits

Nevienā sabiedrības slānī nav tāda cūkustaļļa atmosfēra(neskaitot degradējušos procentu) kā tā saucamā kreejma saietos, varbūt kāds domā savādāk?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Atkarībā ko uzskata par sabiedrības krējumu... Vai nu zinātniekus, akadēmiķus un radošo inteliģenci vai arī silikona un jaunākās modes nomocītos wannabe superstārus... :)

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Diemzheel shodien sabiedriibas uzskatus vada meediji, tadelj par sabiedriibas kreejumu arii uzskata wannabe supertalantiigos muuzikjus un citas maaksliigi veidotas zvaigznes. Peleekajai masai nav interesanti lasiit par akadeemikju sasniegumiem, interesantaak ir lasiit, kursh ko ir iz**is vai arii kur lopaa pierijies shaibas...

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

sabiedrībai jādomā pašiem ar savu galvu, tad tās uzskatus neviens nevadīs... :)

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Tas sabiedriibai ir jaamaaca, bet to neviens nepuuleesies un nedariis. Vieglaak ir pieradinaat pie jeelas informaacijas pluusmas un izmantot to veiksmiigai sava medija uztureeshanai.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

+1 abiem :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Lai nāk kāda valdība nākdama, vienmēr pienam būs kreejms pa virsu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Nu katrā tā saucamā kompānijā būs kāds par kuru kāds teiks vot "muļķis"un vienmēr ar būs kāds kas teiks vot tur tik ir cilveki "pareizie"

nezinu par ko tu tieši biji domājis to sabiedribas krējumu,bet katrā ziņa visur vinji ir cilvēki un nevar pēc viena spriest par visiem uzreiz..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Piekriitu jautaajuma autoram, ka paarsvaraa shis kreejums smird vairaak par stalli. Bet tas ir taadeelj, ka shobriid ir citi kriteeriji, lai tur iekljutu. Daudz vairaak nosaka macinja biezums, nekaa tavas praata speejas. Ir taads teiciens: "Ja tev ir daudz naudas, tad tu esi skaists, gudrs un iespeejams arii labi dziedi."

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis

+3247

 
Ir vecuveca paruna - neskati pēc cepures, bet pēc darba. Uz to arī orientējos. FU! krējumsSASKĀBIS.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sabiedrības krējums ir sabiedrības augstākās aprindas, sabiedrības zieds, gudrākie prāti un nevienu no tiem nav korekti nonicināt un apvainot. Mums var patik vai nepatikt šo personu uzskati un kā jebkurā demokrātiskā sabiedrībā gan viņiem, gan arī mums ir tiesības pievienoties šiem uzskatiem vai tiem oponēt. Sabiedrībā pazīstami cilvēki jau ar to vien ir pelnījuši cieņu, ka ar savu darbu, izglītību, sasniegumiem ir tikuši pamanīti un nonākuši augstākajās aprindās. Protams, kā jebkuru jautājumu ar šo var politizēt un ļoti asi vērsties pret mums netīkamiem politiķiem, valstsvīriem, deputātiem un citiem augstiem vēlētiem valsts ierēdņiem, taču mūsu personīgā nepatika pret šī sabiedrības krējuma darbiem un politiskajiem uzskatiem demokrātiskā sabiedrībā mums nedod tiesības šos cilvēkus rupji apvainot. Mēs varam realizēt savas pilsoņu tiesības un vēlēt par sev tīkamiem politiķiem un respektēt vairākuma pilsoņu tiesības pat ja tās nesakrīt ar mūsu uzskatiem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.