Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miss Lita..

+11345

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1574 skatījumi

Vai kāds man var paskaidrot kādēļj vienmēr notiek "cīņa" starp latviešiem un krieviem?

Politika un valdība » Cits

kapēc mēs tik ļoti neciešam krievus/latviešus..un vai nav ta ka katrā tautā ir te teikt melnā aus,un tapec vai var uzreiz spriest par visu tautu?
vai nebūtu vieglāķ draudzēties ,ne strīdēties ?
un ko Jūs vispār par to domājat,?
Bez apvainojumiem,vienkārši vēlos zināt viedokljus kapēc tā viens otru neciesam ,,(vai varbut tikai man tā škiet)
Paldies;)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

kenaz

+11394

 
1)ja atskatāmies vēsturē,ko viņi mūsu tautai izdarījuši-un vēl šobaldien nav atvainojušies par to...par mūsu tautas ciešanām..
2)dzīvojot šeit latvijā-nespēj pat elementāri iemācīties latviešu valodu..vismaz saruvalodu līmenī...
Šie būtu manuprāt galvenie aspekti...

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

Nu labi kas bij vēsturē bet vai tādēļj vajag visu laiku to pieminēt tadā veidā?un vai nav tā ka gudrākais piekāpjas pirmais?(es nesaku ka mani tas nekaitina,kaitina it sevisķi par valodu ka nemāk pat atbildēt )

kenaz, pirms 14 gadiem :

Domāju mēs jau esam piekāpušies :D...vismaz atdodot Abreni :D...

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

Nu ar jā,,;)bet īstenibā skumji ka dzīvojam uz vienas zemes bet visu laiku cīnamies savā starpā,ka kaķis ar suni;)bet nu laikam tas nekad nemainīsies,,,,

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Zustrups

+1189

 
uzskatu, ak ir ļoti stulbi dalīt silvēks pēc - krievs, polis, latvietis.. kāda starpība? visi ir cilvēki.. un visi ir dažādi... es pat vairāk esmu sastapis latviešu maitas nekā krievus... vēsture ir vēsture, nav ko dzīvot pagātnē.. no vēstures vajag mācīties, nevis viņu košļāt kā tādu vecu cīpslu..
par valodu gan ir sērīgi, ka cilvēks kurš šeit ir nodzīvojis lielāko sava mūža daļu, tēlo idiotu, kad tu ar viņu runā valsts valodā.. es jau nesaku, ka viņiem jāaizmirst sava dzimtā valoda, bet es pieņemu, ja cilvēks migrē uz citu zemi, tad viņš vismaz pacenšās iemācīties tās valsts valodu, kura turpmāk būs viņa mājvieta...

nu kaukā tā... šī tēma vispār mūsu zemē ir sāpīga... varu tikai ieteikt - dzīvot nākotnei!

thats all folks!

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

nu protams ka nevar iedalīt ,bet diemžē tā notiek ..un jā sāpīgā tema tādēlj ka katram sava taisnība tā teikt ,nu par valodu tev pilnībā piekrītu ka tā jau manuprāt ir bezkaunība ka nemacās valodu,a kas ja vinji aizbrauks uz vāciju dzīvot vinji ar nemacīsies vācu val.,tip liks lai visi runa krieviski,ne..a te nevar visa mūža garuma iemācīties kaut vai atbildēt uz teikumiem elementāriem,,fuj..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ne jau visi krievi ir vienādi. Ir gadījies, ka tieši krievs man palīdzēja, kad ar viņu parunāju, tad izrādījās, ka viņš ir atbraucis no Maskavas kā tūrists apskatīt Rīgu. Tie, kas šeit ir sabraukuši nav tā labākā tautas daļa, īpaši militārpersonas un to atvases. Cik atceros no bērnības, tad kādu nepilnu kilometru no mājas bija karaspēka daļa no kurienes krievi vazājās pa tuvāko apkārtni un ar tiem krieviem diezgan bieži sanāca spēlēt kariņus ar akmeņiem.

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

Nu protams kad ir arī latviesī gadās tādi ,,ka šausmas,,un tur jau ta lieta ka šeit dzīvojošie krievi nav (īsti krievi )bet nu ka lai saka kaut kas pa vidu ,vienkārši mani kaitina tas ka vinji ir cip cietēji šajā valstī mes vinjsu abižojam tip,bet kapēc tad nebruac atpakalj uz krieviju(jo tur ar nevienam vinji nav vajadzigi )tas ta kaitinoši

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varis Bergs

+310

 
okupacija

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Mūspusē visi ir vienkārši cilvēki ar savām labajām un sliktajām rakstura īpašībām, ar savu tautību, mentalitāti un visu pārējo, ar ko atšķiramies viens no otra. Problēmu jau vienmēr var radīt, ja vien ir tāda vēlēšanās, atbalstītājus un pretniekus sameklēt... tāda ir dzīve, ja neielaiž sirdī tādu vienkāršu lietu kā cilvēkmīlestība.

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

Nu protams ka problēmu var visur atrast,,bet šeit jau problēma ir mēroga tā teikt nevis viena cilvēka izvēle...

Māra Melne, pirms 14 gadiem :

Gribu tikai pateikt, ka ne visur ir šī problēma, nevajag vispārināt!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.