Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1035 skatījumi

par banku

Politika un valdība » Cits

vai banka ir tiesiga paterina kredita del novilkt visu bernu naudu,ja es tam neesu devusi piekrisanu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nauda ir un paliek tikai nauda, uz katra lata netiek raktīts kam tas domāts. Kā arī parāk maz informācijas, lai varētu konkrēti komentēt Jūsu situāciju.
Piemēram, ja kredīta atmaksai ir noslēgts automātiskais maksājums, tad noteiktajā datumā nauda automātiski tiks pārskaitīta tā atmaksai. Ja nauda kontā nebija vai bija līdzekļu iztrūkums (-), kad vajadzēja notikt maksājumam, tā tiks pārskaitā kredīta atmaksai uzreiz pēc jebkādu līdzekļu parādīšanās kontā.
Varbūt visu laiku kontā tika ieskaitīta Jūsu alga, bet šobrīd tas vairs nenotiek, vai notiek citā datumā, tad automātiskie maksājumi nostrādās, kad nauda ir saņemta, vienalga kas to ieskaita.
Iespējams, ka esat bez darba un bērnu nauda ir vienīga, kas tiek ieskaitīta šajā kontā, atkal cita situācija. Tad noteikti jāziņo bankai un jārisina situācija, vai nu mainot atmaksas termiņus, vai piesakot maksātnespēja, bet cilvēkam ir jāsaņem vismaz kaut kādus uzturlīdzekļi, visu banka nevar paturēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Linda Goldberga

+249

 
manliekas ka tev neko nejautaas,pashi izveeleesies to dariit vai nee :D

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.