Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Asmagerah

+150

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 834 skatījumi

Kā jūs domājat kāds notriec lidmašīnu Ukrainā?

Politika un valdība » Cits

Separanisti, Krievija, Ukrainas armija vai pata nokrīt?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Rietumiem un ASV vajag par grēkāzi Krieviju, varēja notriekt un rādīt ar pirkstu uz austrumiem. Krievijai vajag pretējo un varēja izdarīt to pašu. Vainīgo nav, bet bojā gājušie gan.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visticamāk vainīgos šajā traģēdijā mēs tā arī nekad neuzzināsim. Katra puse vainos otru pusi, Ukraina Krieviju un Krievija Ukrainu un separātisti oficiālo Kijevu un Ukrainas varas iestādes teroristus, utt. BBC NEWS ir daudz piesardzīgāka vainīgo nosaukšanā, Latvijas ziņu portālos vainīgi bija jau atrasti pirms lidmašīnas atlūzas sasniedza zemi. Malaizijas valstij un aviolīnijai ir iestājušies grūti laiki, ja tā būtu privāta aviolīnija, tad pazaudējot 2 lidmašīnas, aviolīnija būtu bankrotējusi, bet tā kā aviolīnija pieder valstij, tad visu putru būs jāizstrēbj un kompensācijas jāizmaksā valstij. Jebkurā gadījumā liels akmens ir aviolīniju lauciņā, gaisa telpas virs militāro konfliktu zonām būtu jāslēdz, un, ja tās netiek slēgtas, tad pasažieru aviolīnijām būtu jāplāno savi lidojumi tā, lai izvairītos no šādu gaisa telpu šķērsošanas. Lielās aviolīnijas ir paziņojušas, ka vairs nešķērsos Ukrainas teritoriju, kas jau ir solis pareizajā virzienā.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Nez kādēļ smederļu nostāja ir mainījusies no "ukraiņi notrieca" uz "mēs notriecām, aizsargājot savu pašpasludināto zemi", "lidamšīnā veda mirušus cilvēkus" u.c. pasaciņām...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.