Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arta Strīķe

+20

 
  • 8

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2300 skatījumi

Kāpēc dators pēkšņi izslēdzas ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Margeviča

+675

 
Visdriizaak ielipis Classees kaads apsleepts driverveidiigs viirus, bet var arii buut ka temperartuura procesoram ir paceelusies vairaak par 70-80 graadiem. Jaskataas vai ventilaators uz CPU kustas un kaads sastaavoklis termopastaam ? Kaa ari veel var gadiities BB izgaajis no ierindas! Vislabaakais to nogaadaat tuvaakajaa datorservissaa, BB paarkarshanas rezultaataa var aizdegties spolles un izspraagt kaads kondensaators.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Atskrūvē korpusu un kārtīgi izpūt visus putekļus. ja tas nelīdz, tad pie vainas var būt tehniskas problēmas (ko minēja Māris un Jāne), kā arī var gadīties pat programmatūras defekti (man pašam pirms pāris dienām tā bija) ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jāne Ose

+3250

 
Varbūt vienkārši PSU netur un vienkārši visu atslēdz, tāpēc arī izslēdzās.. Temperatūras Tu vari paskatīties caur programmu- everest, ja tur grādi ir normāli, tad diezvai tas būtu cēlonis. Vairāk jau putekļi un pats PSU..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Visticamāk tiek sasniegta temperatūra, kura uzstādīta BIOSā lai to darītu, citādi pārkaršanas rezultātā var tikt bojātas tā iekārtas.

Cēloņi - putekļi, slikta/bojāta dzesēšanas sistēma, izžuvusi termopasta, ...

Ir gan arī citi iespējami cēloņi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
ja rodas šāda problēma vis ticamāk pie vainas ir smaka vai apvemtā mātes plate. Lai novērstu šādus defektus un bojājumus kārtīgi uzpird uz monitora un klaviatūras, ja tas nelidz iebāz ānusā ķiploku un nākamajā dienā atkal mēģini uzpirst

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jo tas restartejas vai ari vainam kaut kas nojuk

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Tapēc ka vai nu datoru instalējis/komplektējis lohs un nav ieslēdzis BIOSā brīdinājumu pirms izslēgšanās, vai nu arī mātenes iepircis kāds kas gribējis ietaupīt 50 saņus. Nu un protams pate datora īpašniece nopirkusi datoru pēc krāsas nevis pēc parametriem.
Dators karst un lēnām mirst. Ja šādi karsējot palieto pāris mēnešus tad drīz varēs izmest pusi detaļu un pirkt jaunas. Ja sācis slēgties nesen tad paņemt 5Ls un datoru un aiznest datorspecam.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.