Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 8674 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Vai pats triviālākais pārbaude vai nav draza pie sūkņa ir izdarīta? Veļasmašīnas priekšpusē - apakšadaļa parasti ir mazas "durtiņas", kuras atverot atklāsies skrūvējams korķis, sagatavojam lupatu, jo mazliet patecēs ūdens un skrūvējam vaļā. Pārbaudam vai tur nav visi pasaules dārgumi, ja ir izvelkam ārā, skrūvējam ciet un ceram uz brīnumu.

pirms 14 gadiem  

D.aiga K.rasovska, pirms 14 gadiem :

Paldies,būs jāpamēģina un jācer uz brīnumu :)

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Man šitā bija, bet nepalika slapja, vienkārši nebeidza griezties, bet nu kāda kurai mašīnai programma, tavai varbūt noteiktu laiku taimers noskaita un tad stājas. Iekšā bija īkšķa gala lielumā netīrumi/pulveris/kaļķis, nu tāds kunkulis. Un viss, veļ veļ to veļu uz riņķi un nestājas. Izņēma un aizgāja kā nākas. Bieži ir kāds santīms no kabatas aizbiris tur, guļ kaut kur un traucē, ārpusē tam bundulim. Es gan tīrīju no iekšas (top load), neliels vāciņš tur ir.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ar šķita, ka manējā būs jāmet laukā. Vīrs salaboja- bija nodilušas kaut kādas oglītes- nopirkām pa pāris latjikiem un nomainījām. Tās var nopirkt uz Briāna ielas veļas mašīnu un trauku mazgājamo mašīnu remontdarbnīcā. Bet vispār jau jāskatās, kas īsti ir par vainu- tas taču var būt dajebkas. :) es tik gribēju teikt- moš paši var tikt galā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kukvandek

+1597

 
Bieži vien slapja veļa pēc centrafūgas ir tikai tapēc ka filtrs ciet un mašīna nevar izmest arā ūdeni. Silti iesaku izskrūvēt filtru, kas parasti atrodas mašīnas priekšpusē.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man ir ardo firmas veļasmašīna tai bija nojucis tikai ūdens sūknis tā jau ilgi darboajs veļasmašīna var jau paši nopirkt detaļas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Man bija tāda problēma, ka centrifūga negrieza veļu un visa veļa palika ūdenī. Vaina bija tajā siksnā, kas griež to bunduli. Tā bija izstaipījusies. Man vīrs to siksnu saīsināja un viss strādā uz urrā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
mēs jau 5reizes! esam devuši savu ardo ar šādu problēmu uz garantijas remontu. un jēgas nekādas. labi, ja mēnesi pēc remonta iet, un atkal viss no gala! - tā kā iemesli var būt tiešām daudz un varbūt nav nemaz jēgas remontēt. tagad nu reiz mūsējā atkal ir čupā - garantijas noteikumi paredz, ka varam apmainīt veļmašīnu pret citu, bet laikam nemainīsim, vnk zvanīsim uz ZAAO, lai vāc ciet! negribam, lai iedod vēl vienu tādu pašu šausmumašīnu vietā! =(
lai izdodas atrast labāko variantu! =)

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Jums ir tiesības ņemt naudu cik toreiz maksāja, ņemt tādā pašā cenā vietā, vai par velti remonts (kaut simts reizes 2 gadu laikā). Daudzi veikali gan mēģina ko citu iestāstīt.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

mūs instruēja tā, ka reāli ņemt atpakaļ naudu var tikai pirmā pusgada laikā. mainīt varam un remontēt varam tiešām kaut simts reizes, bet tas jau sen vairs neatmaksājas - benzīnā vien cik jau nav nobraukāts, vedot šurpu turpu! un garantijas laiks ar tūlīt būs beidzot veiksmīgi iztecējis. =)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.