Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1353 skatījumi

Muļķīga kļūda vai printera vaina?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Mēģināju izprintēt fotogrāfiju, bet sākumā kaut ko darīju nepareiz ar visiem printēšanas uzstādījumiem pc, un izprintējās nepareiz, mēģinaju 2. reiz uz jau izmantotā 10x15 (fotogrāfijai paredzēts photopaper), bet otras puses, lai nepieļautu kļūdu 2.reizi un "neizcūkotu" jaunu materiālu, taču kaut kāda "mistake" izprintējot,pirmkārt,krāsa bija pilnibā slapja, nosmēreju rokas,otrkārt,iekš printera kaut kas notika ar krāsu, jo printejot parasto A4 otrpus lapas paliek melnas (minimālas) svītras. Ko es izdarīju nepareiz? Vai kļūda bija tā, ka printeju uz otras puses fotogrāfijas papīram? Vai printeris nojūdzās? Palīdziet saprast, ka no tā kaut ko vairak saprot...

Paldies

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tieši tā arī bija kļūda. Fotopapīrs ir blīvs un mazzsūcošs, bet foto puse ir ar kalibrētām mikroporām. Printera galvas ir sasmērējušās no tā paša papīra. Izlaid cauri vairākas baltas lapas un pamazām iztīrīsies.

pirms 13 gadiem  

Andritis ..., pirms 13 gadiem :

Paldies par padomu, tā arī mēģināšu darīt.
Bet... man šķiet, ka ne tikai "galvas" ir sasmērējušās..., kad atver printeri, tur ir tāds mīksts materiāls, horizontāla veida, visa printera garuma, 2-3 cm platumā, pelekā krāsā un šis materiāls vienā pusē ir sasmērējies melnā krāsā. Vai tas norāda uz kaut ko sliktu? Vai viņu kaut kādā veidā var patīrīt, jeb labāk atstāt ka ir?

P.S. mēģinaju atkārtoti printēt fočeni, bet tur rādās, ka nav ievietots papīrs, kaut gan A4 formātu printē. eh...

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Tev, tas, ar tinti nolietais papīrs nosmērēja padeves rullīšus (rulli), kas tagad atstāj pēdas. Rullīšus var tīrīt ar tam piemērotu šķidrumu, kas nopērkams datorsalonos.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tas mīkstais materiāls ir pārpaliekošo tinti uzsūcošs izgudrojums, kas faktiski mēģina labot printera ražotāja neprasmīgumu nelietot vairāk tintes nekā vajadzīgs. Tas ir normāli, ka tā švamme ir ar tinti. Kanona lētajiem printeriem tāda švamme ir, kura pēc zināma printēšanas skaita skaitās pilna un jātaisa pat speciāls resets, tas nekas, ka fiziski iztīrīta. Citādi atsakās printēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.