Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Nuirs

+29

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1130 skatījumi

Lielbritānijas Apple IPad 3 Latvijā...

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Labdien! Esmu iegādājies Apple IPad no ebay.co.uk, par daudz izdevīgāku cenu nekā Latvijā. Lieta tāda, ka pārlasot preces informāciju, uzzināju, ka viņam būs Anglijas programmatūra, vai kas tamlīdzīgs (atvainojos ja nepareizi izsakos, bet datoru lietās neko daudz nezinu). Vai es šo IPad varēšu izmantot Latvijā? Ja nē, tad ko var darīt lietas labā? (Esmu viņu jau pasūtījis, bet viņš vēl nav atsūtīts.) Jautājumu var nofuormulēt arī savādāk: Vai Latvijā varēs izmantot visas IPad funkcijas, ja tas ir pirkts ASV vai Anglijā? Vai arī IPad drīkst pirkt tikai Latvijā? Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, varēs, visi APPLE produkti ir izmantojami jebkurā valstī, vienīgās atšķirības starp ASV un Lielbritānijas tirgum ražotajai tehnikai ir atšķirīgās kontaktdakšas, taču uz iPAD tas neattiecas, jo iPAD tiek uzlādēts caur USB portu un tas visiem datoriem ir vienāds.

pirms 12 gadiem  

Nuirs, pirms 12 gadiem :

Cik es lasīju, tad cilvēki Lielbritānijā arī jautāja, vai ASV nopirktu IPad var lietot Lielbritānijā. Atbildēs bija rakstīts, lai lietotu ASV IPad'u Lielb. vajagot to iepriekš uzlaust vai nokodēt, lai varētu izmantot Apple Store, iCloud u. c. programmas citās valstīs. Latvijas veikalos laikam ir IPad ar Latvijai derīgu programmatūru, bet asv, ar savu. Kā tad ir?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Viss ir atkarīgs no tā, vai tas ir noteiktam operatoram piesaistīts iPad vai iPhone, vai arī nepiesaistīts. Ja piesaistīts, tad būs jāuzlauž.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.