Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris

+9765

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1184 skatījumi

veļasmašīnas centrifūgas apgriezieni

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

vai ir kāda mērieriice ar kuru izmēriit centrifūgas apgriezienu skaitu,nopirku jaunu veļ.mašiinu un pilniigi ar aci ir redzams ka jaunajai 1000 apgr. ir lēnāk pat nekā vecajai 600 un vecā pie 600 veļu padariija diezgan sausu ,bet jauna pie itkā 1000 ir jūtami mitrāka

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Janis Akmentins

+380

 
Vienreiz intresējos par aparātu ar ko mēra ass apgriezienu skaitu, kā sauca- aizmirsu, taču Tev lētāk sanāks nopirkt jaunu veļasmašīnu. Pats meklēju arī cilvēku no kura šādu ierīci iznomāt -neatradu, varbūt tev paveiksies.
Kā praktiskais latvietis teiktu- ja ir laba videokamera tad iemet veļas mašīnā vienu spilgtu cepur un nofilmē, pēc tam uz vlc uzliec palēninājumu un izskaiti cik tā cepure apgriežas ,piemērām desmit sekundēs x 6;)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Vai attiecīgā mazgāšanas programma paredz izmantot pilnu centrafūgas ātrumu? Ir mazgāšanas programmas, kas pieļauj tikai mašīnai paredzēto mazāko - parasti 400.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
veļas sausums atkarīgs arī no auduma un fūgošanas laika. Var mēģināt panākt, lai rotējot fūgai, kautkur uztinās diegs, tad pēc tā garuma, rotācijas ilguma un spoles diametra noteikt, cik bijuši apgr/min.
Ja ir aizdomas uz defektīvu v. mašīnu - paskaties, kā strādā cita tā paša modeļa mašīna youtubē vai veikalā, vai pie kaimiņa.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.