Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+85

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 995 skatījumi

Leņķa slīpmašīna jeb tautā saucamais fleksis...ja ir kāda saskarsme bijusi ar akumulatora leņķa slīpmašīnām,padalās ar viedokļiem,ir jēga

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Leņķa slīpmašīna jeb tautā saucamais fleksis...ja ir kāda saskarsme bijusi ar akumulatora leņķa slīpmašīnām,padalās ar viedokļiem,ir jēga no tādas?Doma pirkt darbam makita,3ah-18 volti...

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas atkarīgs ko un cik daudz grasies slīpēt/griest! Ilgi tie aķīši negrib turēt ja kas vairāk jādara! Es personīgi palieku pie elektriskā uz 220 :) aķīši sēžas ātri pie lieliem darbiem, regulāri jālādē - 10min pastrādā cītīgi stundu lādē :D nu ne tik traki, bet domu saprati!

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

To arī gribēju dzirdēt,lai par pliku fleksi bez baterejas un lādētāja maksātu ap 150 ls...Dakstu liekot,bija doma dakstus piezāģēt....kabeļi uz jumta neērti un prasa laiku vairāk.pirktu beterijas litija jona lxt ar lādēšanas ilgumu 22 minūtes,doma uz 3 aķīšiem bija,komplektā vēl piepirkt impulseni....bet visticamāk liekas,ka sabeigtu āķīšus ātri, metot tādā slodzē aparātu...un kā ar jaudu?tak nav tāda pati jauda kā ar elektrību,tam tā vajadzētu būt,plus ne jau uz parasto ripu bija doma,dimanta.

Mārtiņš ..., pirms 11 gadiem :

jauda nav gan tā pati, jūtami ieskriešanās laiks mainās, un pie lielāka spiediena ģīpst nost :( neko labāku par parasto fleksi ar vadu neieteikšu :)

, pirms 11 gadiem :

Pārliecināji!

Oto , pirms 11 gadiem :

Drīzāk parastu fleksi piespraud pie UPS būs tev ar aķi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.