Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 738 skatījumi

Kur izdevīgāk pirkt elektronikas preces?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Latvijas internetveikalos vai ārzemju? Ja ārzemju, kuros tieši?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Latvijā elektrotehnikai ir ļoti mazs uzcenojums, tādēļ principā izmanto salidzini.lv - ieraksti noskatītās preces modeli, un izvēlies kādu no interneta veikaliem, kuriem ir vairāk zvaigznīšu reitings.

Ja gribi apskatīt tehniku klātienē - aizej uz Elkor vai RD Electronics veikaliem, un apčamdi preci. Un tad pasūti pēc augšminētās metodes, jo šajos veikalos gan uzcenojums ir mežonīgs.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Pie tam Latvijā privātpersonas pirktām precēm ir 2 gadu garantija.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
ebay.com

pirms 11 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Beidz rakstīt h***u - no jēbay iekš eiropas nekā īpaši lētāk nebūs. Ja būs, tad sūtīšanas (šippinga) izdevumi momentā visu izdevīgumu noraus podā. Savukārt no ķīnas/USA kaut ko pasūtot būs PVN un ievadmuita jāmaksā, kā arī visticamāk uz Mārupes muitu jākratās pakaļ, ja ķīnieties būs nodeklarējis mobilo telefonu par 10$ vērtību.

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Īsāk sakot - no jēbay elektronikas piedāvājuma labāk tikai sīkumus, kaut kādas detaļas, vadus, un tamlīdzīgi - planšetnieki/mobilie/GPS kā likums tur ir vai nu sūdīgi, vai, ja kvalitatīva zīmola, tad vismaz tikpat dārgi kā pie mums.

Nemaz nerunājot par to, ka ietaupot divdesmit latus, tu zaudēsi garantiju un visus pārējos Latvijas likumdošanā paredzētos patērētāja labumus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.