Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

janis

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1372 skatījumi

Kā pa brīvu atjaunot McAfee maksas antivirusu ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

man pec 14 dienam beigsies maksas Mcafee antivirusa license un gribetos atjauninat par briivu jo vairak negribas maksat par viņu, bet pec manam domam vinš ir labs antivirus. vai tomeer ērtāk un labaak ir ieinstalēt antivurusu kurš ir par brīvu ?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vispār nevajag antivīrusu. Man ir divi portatīvie (Win 8.1 U1 un Win 7 SP1), abi bez antivīrusa un nekādu problēmu. Reizi 3 mēnešos joka pēc izskanēju ar Spybot, bet vienmēr viss tīrs. Ja tas ir parastais mājas dators, kurš atrodas parastajā mājas tīklā, un tu esi parastais lietotājs, tad no tā antivīrusa nekādas jēgas.

Katrā ziņā esmu novērojis, ka datori uzvedas krietni labāk kopš laika, kad pārtraucu lietot antivīrusus.

pirms 10 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Ja datoru neizmanto, lai iepirktos internetā, pieslēgtos internetbankai, apmeklē tikai labi zināmus lielos portālus, tad iespējams, ka var arī iztikt bez antivīrusa programmas, jebkurā gadījumā daudz labāk ir instalēt kaut vai bezmaksas programmu nekā atstāt datoru pilnīgi bez nekādas aizsardzības.

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Es arī neizmantoju nevienu antivīrusu,pusgadu darbojos intensīvi dažādākos portālos,zinu ko akceptēt un ko nē un problēmas nav.Pilnīgi pietiek ar ugunsmūri.Visam rakstītam varu piekrist,man pašam arī būtu tāds secinājums.

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Tas pa to pusgadu ir ka kompi pārinstalēju,jo nepatīk tie klīneri tāpat visādi temp faili,nevajadzīgi faili sakrājas ko tie neatrod.

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Es vienkārši uzskatu, ka neviens antivīruss neaizsargās lietotāju no viņa paša kļūdām. Ja tev atnāk e-pasts no nepazīstama cilvēka ar pielikumu "my_sister_naked.bat.zip" un tu to atver, nu tad piedod atvaino, bet antivīruss te vairs ņipričom. :D Labākais antivīruss ir domāt ar galvu.

Bet atkārtošos vēlreiz, ka es runāju par parasto mājas lietotāja datoru. Runa šeit pilnīgi un galīgi nav par korporatīvajiem tīkliem, Active Directory utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Nu ja tas ir pašmērķis - meklē. Izmantoto versiju jau, protams, norādījis neesi.

Varianti ir
http://www.goodsearch.com/mcafee/coupons
McAfee Total Protection 2014 - Free
12 Moths Antivirus Plus 2014 Free
..

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Savāds jautājums! Ja produkts patīk un apmierina, tad pastāv iespēja to iegādāties, pagarināt antivīrusa izmantošanas licensi un dzīvot tālāk. Bez maksas saņemt preces nevar, programmas ir tādi paši produkti kā preces veikalos, kāds tos ir radījis, investējis naudu, un tos uztur, atjauno, uzlabo, kas viss ir saistīts ar zināmiem ieguldījumiem un izdevumiem, tā ka ir tikai loģiski, ka par to tiek prasīta samaksa. Veikalā mēs arī nevaram paņemt maizi un desu bez maksas tikai tādēļ, ka vakar mēs bijām tos iegādājušos un tie mums iegaršojās... Tā ka, ja nevēlaties maksāt naudu par maksas produkta atjaunošanu, izvēlieties bezmaksas antivīrusu. Bezmaksas antivīrusi piedāvā minimālu aizsardzību, un to mērķis ir piesaistīt klientu, laiku pa laikam atgādinot par maksas produkta iegādes iespējām.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.