Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1044 skatījumi

eļļa pulkstenim

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Kur Latvijā varētu iegādāties Šveices pulksteņa eļļu ,ar ko ieeļļot mehānisko pulksteņa mehānismu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+4765

 
Vispār jau nekādu "šveices"eļļu nevajag,pietiek ar parasto pulksteņu eļļu.
Tā vienkārši sakot tā ir kaulu eļļa un sastopami ir trīs numuri,attiecīgi mehanisma uzbūvei domāti.Uz katras pudelītes būs cipars:1,2 vai 3.Vissmalkākā domāta rokas pulksteņiem.
Pie mums to ieveda no Krievijas kur daži gaļas kombināti to ražoja.Mēģini atrast krievu lapās,domāju ka jābūt pārdošanā.Ja Tev jāeļlo galda,sienas vai stāvpulksteņa mehanisms tad pietiek ar vārpstiņu ellu un to jau gan Latvijā dabūsi.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Faktiski šuimašinām domātā eļļa ir pietiekami laba kaulu eļļa sienas pulksteņiem, bet kādu eļļu un kur dabūt rokas pulksteņiem varētu pavaicāt kādam pulksteņmeistaram.Domāju ,ka arī tā eļļa, kas nāk līdz bārdas skujamiem ir ļotī tīra un kvalitatīva kaulu eļļa.
Kādreiz padomju laikā hobija līmenī remontēju mehāniskos rokas pulksteņus un man ie kādi 6 saremontēti sienas pulksteņi un viens uz grīgas stāvošs Gustavs Beckers

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.