Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1576 skatījumi

Cik maksā 1m3 gāze virtuvē - plījtei , ne apkurei ??? !!!!

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Šobrīd, ja patēriņš līdz 500 m³ gadā ,dabasgāzes cena 0,72831 EUR par 1m³.

pirms 8 gadiem  

Aivars Dembovskis, pirms 8 gadiem :

OHO , ja es maksāju 9,79 - tad sanāk ka patērēju 13 m3 mēnesī . ( ??? ).

JanKa, pirms 8 gadiem :

Vispār par dabasgāzi parasti maksā izlīdzinoto maksājumu. Gada beigās nodod skaitītāja rādītājus, aprēķina vidējo patēriņu un tad šāda summa jāmaksā visu nākamo gadu. Aritmētika tev pareiza.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Labi ka nav tā kā ar Latvenergo izlīdzinoto maksājumu,kur viņi paņem mēnesi kur ir bijis vislielākais patēriņš,un to paņem par vidējo.

JanKa, pirms 8 gadiem :

Vilni un ko tas maina dzīvē? Ja škiet ka visi tevi apkrāpj, tad Ir iespējams pamainīt vidējo patēriņu un ar nākamo mēnesi maksāsi mazāk. Tāpat ir iespējams izvēlēties pakalpojumu, kur jānodod skaitītāja mērījumi ik mēnesi un jāmaksā par patērēto elektrību.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Izlīdzinātais maksājums jebkurā variantā ir neizdevīgākais variants! Veikls marketinga triks kā likt cilvēkiem maksāt vairāk.
Tad vēl tie piedāvājumi pāriet uz izlīdzināto.Ja maksā par patērēto vidēji 40-50 eur mēnesī,viņi dāvā iet uz izlīdzināto pa 60+ mēnesī :D

JanKa, pirms 8 gadiem :

Vilni, beidz zāli pīpēt :> Ja neesi mainījs pārdevēju, ej uz Elektrum mājaslapu ielogojies savā kontā un izmaini vidējo patēriņu uz tādu kādu vēlies, kaut vai 130kWh un ~20EUR mēnesī. Iztrūkumu samaksāsi gada beigās. Ja vēlies maksāt par konkrēto patēriņu, tad būs jāņem vai nu Elektrum biržas cena, vai, ja negribi raustīt cenu, tad jāiet piemēram pie 220enery, būs iespēja nolasīt skaitītāja rēķinu reizi mēnesī un maksāt par FAKTISKO patēriņu.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Es zāli nepīpēju,tu varbūt,jo nelasi ko es rakstu un Elektrum pilnīgi droši ka kāds pīpē.Nav man nekāds izlīdzinātais,un skaidrs ir arī tas ka var pats mainīt vidējo patēriņu.Stāsts ir par to ka TIEK PIEDĀVĀTS pāriet uz izlīdzināto,ar vidējo mēneša maksu,kas stipri lielāka par vidējo faktisko,gadā notērēto.
Katrs jau dara un izvēlas ko grib,bet nevajag jau sūtīt aplamības un blamēt uzņēmumu :D

Aivars Dembovskis, pirms 8 gadiem :

Iet runa par to gāzi , kura maksā 5.38 euro par 1m3 . Kuru izmanto vārot zupu , u.t.t .. Elektriskā plīts neatmaksājas ? Ja maksāju vidēji par 2 m3 gāzes, tad sanāk ,ka varu samaksāt par aptuveni...63 kwh . Par šo naudu !!!

JanKa, pirms 8 gadiem :

Zupas vārtīt var arī ar dabasgāzi :) Ir dabasgāze un ir sašķidrinātā - balonu gāze, balons var atrasties vai nu tieši dzīvoklī vai būt centralizēta apgāde visai mājai un baloni atrodas ārpus mājās. Tev pēc pēdējā komentāra noprotams, ka ir saškidrinātā gāze.
Pēc teorijas sasķidrinātās gāzes siltumspēja 27 000 kcal/m3 kas ir ~31kwh, tātad būs ļoti tuvu elektroenerģijai. Rēķinies, ka vajag arī elektrisko plītiņu un piemērotus traukus - ar līdzenu dibenu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.