Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 842 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils jau Tev atbildēja ļoti precīzi. Neekonomē uz ''kapeikām''. Normāls ''skuveklis'' kalpos vairāk par 5 gadiem. Kur bizness ? Ja nu vienīgi neskūt bārdu ........

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ja tev kādu centimetru gara,ta rotējošie ir kā ir,tad vispirms jāņem to skuvekļa nazi,kas izlec,runa iet pa Philips.Es parasti daru tā,ja garāka,paņemu matu mašīnu,ātri nodzenu un tad ar skuvekli.Pa reizei labāk izbērt sarus,lai nemaļās iekšā skuveklim pa galviņu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nu tik daudz kā reizi 5 gados nopirkt jaunu skuvekli jau vajadzētu spēt ;) Kopš padomju laikiem neesmu vairs uztraucies par skuvekļa nodiluma pakāpi. Man ir Braun ,ko var skalot ar ūdeni. Ik pa reizei iztīru rūpīgāk un ieeļļoju sietiņu un nažus ar līdz doto speciālo eļļu un nelauzu galvu par tādiem niekiem kā - par cik daudz naži atkožas :)
Ja tādām lietām sāks pievērst uzmanību , neatliks laika dzīvošanai. Vēl var uztraukties par mašinas bremžu kluču dilšanu, par ziepju škīšanu mazgājoties un lampiņu izdegšanu ;)

pirms 8 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Gluži manas domas.

Jānis Kalvis, pirms 8 gadiem :

Braunam vēl jāeļļo kaut kas!Labi ka mana Philips tas nav jādara.Es parasti pēc skūšanās paturu kādu brīdi zem verdoša ūdens,lai viss kārtīgi iztīrās un tauki izkūst,vismaz tā vajadzētu būt.:)

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Es tāpat, bet ,kad tas viss ir izskalojies un sauss, par skādi nenāk uzpilināt uz asmeņiem eļļiņu.
Tā eļļa ir ārkārtīgi dzidra un škidra.Es parasti uzpilinu uz pirksta un pārvelku pār sietiņu.Manam skuveklim ir vibrējoši asmeņi - ne rotējoši.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Datuve.LV

+1000

 
Varbūt jāsāk ar to - kā pašam patīk: ikdienā staigāt gludam vai arī ik pēc dažām dienām noaugušam?

Naži nolietojas no to lietošanas biežuma.

pirms 8 gadiem  

.Raimonds Kušners, pirms 8 gadiem :

Es jau jautāju kā mazāk sadilst naži?!
Un nevis kā man patīk :)

Datuve.LV, pirms 8 gadiem :

Šitāda ekonomija atgādina dažas epizodes no Mr Bīna komēdijām, kur viņš arī centās ekonomēt uz visneiedomājamākajām lietām.

Skujies tā, kā Tev patīk - ja skuveklis ir gana kvalitatīvs, tad tā nodiluma atšķirība normālam cilvēkam nav pamanāma. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.