Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Tad, kad gels vairs tik labi nesaciete, tad ir jamaina lampas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nezinu, par kādu gēlu tu runā, bet vienkāršākais veids, kā noteikt, ka lampa ir jāmaina, ir tas, ka substance, kurai zem UV stariem jāsacietē, to vairs nedara, vai dara lēnāk kā parasti. (arī, ja cietē lēnāk, kā parasti, tad var nevis mainīt, bet svilināt ilgāk vai stiprāk, ja ir tāda iespēja, un tā līdz viss ir slikti)
Uz noteikto stundu skaitu var neskatīties, man vēl aizvien darbojas lampa, kurai stundas jau 6x pārsniegtas. Stundas norāda garantēto lampas darbības laiku.
UV stari "izdeg" ātrāk, kā redzamā gaisma, ko lampa izdala, esoša redzamā gaisma nekādi nav saistāma ar UV intensitāti vai klātbūtni. Protams, ja nav arī redzamās gaismas, tad lampa pagalam.
Pieļauju, ka minētās metodes neattiecas uz solāriju lampām, kur UV intensitāti būtu ieteicams noteikt ar mērinstrumentiem, vai mainīt lampas atbilstoši norādītajām stundām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

katrai lampai ir zināmas darba stundas, ja lampa savas stundas ir atstrādājusi tad tā vairs nau efektīva, gaisma ir bet efekta nav. tas pats attiecas arī uz solārija lampām. pieļauju ka sakarā ar krīzi daudzos solārijos to nedara, sauļojieties droši, ādas vēzi nedabūsiet

pirms 14 gadiem  

La la la la, pirms 14 gadiem :

tad man mazliet cits jautajums- vai nestaigajot uz solariju bet liekot gela nadzinus arii var dabut adas vezi??

Kārlis , pirms 14 gadiem :

Ādas vēzi var dabūt arī tāpat, no saules, tas ir atkarīgs no iedzimtības un veiksmes!
Solārijs vispār ir sūds, bezjēdzīgi izniekota nauda par brūnu, bieži neveselīgu ādu. + procents par vēzi ir daudz lielāks, jebkurš dermatologs vai cits ārsts to pašu teiks.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Laikam tādas UV lampas arī izmanto medicīnā stari iznīcina mikrobus. Ilgi skatoties uz gaismu sāk sāpēt acis varbūt var redzi sabojāt. UV satarojums ir tuvs rentgenstarojumam. Laikam mēra starojumu ar luksometru.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jā var dabūt nagu vēzi :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -11

    balsis

unknown (Google)

-1180

 
Reku konkurss - sacensība ar pamatīgām balvām! Iečeko - https://recruiter.betsafe.com/join-me/?recruiter_id=-Lz5PVtZd3MJVXoXlrz-5w== Par atsaucību dāvinu Vienu latu, kuru vari saņemt šeit: https://recruiter.betsafe.com/welcome/?recruiter_id=-Lz5PVtZd3MJVXoXlrz-5w== Veiksmi!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.