Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2644 skatījumi

Kur un kā uzsākt vīriešu modeļa karjeru?

Skaistums un stils » Cits

Kur iespējams palasīt informāciju par modeļu karjeru vīrietim? Ar ko jāsāk, kur jāgriežas Latvijā?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

hjhgjedyd

+83

 
Var jau darīt tā, ka pa taisno iet uz aģentūrām un prasīt par iespējām. Bet vispirms labāk internetā sameklēt kontaktinformāciju, piemēram, e-pastu. Uz turieni aizsūtīt nelielu info par sevi (auguma parametri u.tml), klāt pievienojot bildes un paskaidrojot, kāda iemesla pēc raksti. Var arī piezvanīt uz norādīto telefonu, izstāstīt savu nodomu un pajautāt, kas ir jādara tālāk- kādas ir to prasības no Tevis, kur Tev jāierodas vai arī kas jāņem līdzi, jānorunā tikšanās laiks. Personīgi man vislabāk patīk "Natalie" variants, to internetā var atrast "nataliemodels.com", bet tiem modeļu ziņā sieviešu vairāk, nekā vīriešu. Ir arī Vacatio, Dandy un vēl dažādas jaunas, par kurām neesmu interesējusies. Principā jau googlē var ierakstīt "modeļu aģentūra" un paskatīties, kādi vēl ir varianti. Dažās no mājaslapām nevajadzēs pat iepriekš neko sarunāt, bet aizpikldīt anketu, to nosūtīt un gaidīt tālākās norādes, ja tie būs ieinteresēti.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
palasīt... :oDDDDD Jā - bibliotēkā aizej pajautā lai iedod Tev grāmatu "10 soļi, kā uzsākt vīriešu modeļa karjeru"... :oDDDDDDDD

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.