Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+85

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3411 skatījumi

Tapetes...

Skaistums un stils » Cits

Iesakiet tapetes guļamistabai,kas vienlaikus ir arī viesistaba,respektīvi vienistabas dzīvoklim,pašam 27 gadi,uz vienu no sienām būs fototapete...

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā kā esmu interjēra dizainers, mēģināšu dot kādus ieteikumus.
Sāksim ar foto tapetēm - neesmu to cienītājs.Foto tapete parasti ir ļoti aktīvs un liels laukums ,kas sarežģī iespēju telpā izvietot vēl kaut ko.It seviški ,ja telpa nav liela , tā samazināsies optiski vēl vairāk.
Faktiski sienas ir fons visam ,kas telpā atradīsies.Tādēļ ieteiktu neaizrauties un nejūsmot par raibām,spīdīgām tapetēm ,kamēr telpā nekas cits neatrodas.Ja tā būtu tikai guļamistaba , varētu atļauties kādu košāku toni vai pat manis nemīlēto foto tapeti, jo tajā telpā atrodas salīdzinoši īsāku laiku kā dzīvojamajā istabā un košais tonis dotu pārmaiņu.Pēc tāda principa var krāsot košus priekšnamus, gaiteņus utt, kuriem dienas laikā staigā cauri ,bet neuzturas ilgi.
Silu vai vēsu toni sienām ir atkarīgs arī no telpas atrašanās pēc debespusēm.Logu sienu var krāsot arī pilnīgi baltu ,jo tā vienmēr būs vistumšākā un baltā krāsa samazinās kontrastu starp sienu ēnā un gaišo loga atvērumu.
No otras puses - Tava istaba

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

http://www.bildites.lv/images/e7kkdxcr3bro2a09f55.jpg http://www.bildites.lv/images/n9ggem5mu4jnvxwq3mf.jpg

Ko sakāt par šīm hadi teherani tapetēm? tas būtu uz 3 sienām un uz ceturto pie datorgalda fototapete ar neona lampiņu,kas pie gaismas ieslēgšanas rada 3d efektu...http://www.fototapetes.lv/index.php?cPath=186

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Ja jau tik ļoti gribās to foto tapeti, tad pārējām sienām es ieteiktu izvēlēties tapetes ar kādu smalkāku faktūru, ne ar lieliem rakstiem un zīmējumiem.Tas ka tapete ir gaiša , ir labi , bet derētu toni saskaņot ar izvēlēto foto tapeti un ne no tās pašas gammas un gaišāku, bet vajadzētu sienas toni noturēt silti-vēsajā attiecībā ar fototapeti.Tas ir apmēram tā - ja foto koptonis ir vairāk silts, tad pārējo sienu tonim vajadzētu būt vēsākam ,bet saskanīgam.Te nu derētu zināšanas un pieredze.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Spriežot pēc "pašam 27 gadi" - laikam vīrietis :)
Ir ļoti grūti ko ieteikt neredzot visu kopainu un to ,kam paredzēts atrasties šajā telpā/ skapji, galdi, krēsli utt./Vai tad visu pirks, izgatavos no jauna ?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Annija

+40

 
Kas attēlots fototapetē? Labi izskatās, ka pārējās sienas ir vienā tonī, kas atrodams arī fototapetē. Tā kā guļamistaba - vajadzētu gaišu toni, tumšs ar laiku sāk nomākt.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Vēl pagaidām nav nekas konkrēts,bet ir doma uz dabu,kaukas no standarta...ūdens tēma,daba,kas tāds...ITkā iepatikās sudraba tapetes,bet nez kā tas izpildītos...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Annija

+40

 
Ļoti skaistas. Es ņemtu tumšas, piemēram, tumši violetas, un kombinētu ar baltu krāsu.

pirms 11 gadiem  

Ugāns, pirms 11 gadiem :

Teici ka tumš ar laiku nomāc.Mānijies;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Annija

+40

 
Vēl svarīgs ir efekts, ko vēlaties panākt. Vēsie toņi (arī sudraba) vizuāli paplašinās telpu, taču arī telpas atmosfēra būs "auksta". Guļamistabai ieteiktu ko siltu un gaišu.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Sievietes viedoklis šijā jautājumā ir svarīgs,varbūt varētu kādu piemēru ? ;)

, pirms 11 gadiem :

http://tapetesjums.lv/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=104&Itemid=53

?Uzmanību ir piesaistījušas hady tecarani tapetes :)Viedoklis?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.