Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2153 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Nu mīļie cilvēki es noteikti neesmu maznodrošināta... mani draugi un radi tāpat, bet mums patīk humpaļi... oriģinālas un interesantas drēbes un lietiņas atrast... galvenais lēti.... labu adidas krekliņu nopirku par 0,80 sant :P kāpēc veikalā jāmaksā par tādu pašu 20 ls? tikai tiešām aprobežoti cilvēki uzskata, ka second hand iepirkties ir kkas pazemojošs.... bērnu apģērbus vispār ideāli pirkt. Ģirt vai Tev ir bērni un vai Tu zini cik jaunā veikalā maksā kvalitatīvi bērnu apģērbi, kas mazajam tāpat derēs tikai mēnesi (nu vismaz pirmo gadu) ?

pirms 14 gadiem  

Ģirts , pirms 14 gadiem :

Nav man beernu, pats veel beerna praataa :D. Es jau nesaku ka humpalas sliktas. bet vai uz to pelniit, nez vai laba doma. Tie pasi futbola apavi ir iecieniita manta humpalaas, bet ja prasa 25 ls, nu ta piedod man. Senaak sev gribeeju pirkt riktiigu panku aadeni, cena ar 30ls, kudaa?? Un es zinu cik beernu dreebes maksaa. Mana mamma senaak gan bija iista humpalu fane, gaaja kaa ekskursijaa uz pievedumu, un atrast tur var ko labu, tas tiesa

Māra Krieviņa, pirms 14 gadiem :

Noteikti piekrītu Līgai!! :)

Humpalās piemēram (neskaitot cenu), drēbēm ir arī labāka kvalitāte, jo lielākā daļa no drēbēm parasti ir firmas ;)
piemēram pagaišnedēļas atradums - jauns H&M džemperīts par 0,90 sant 8)

pērkot drēbītes humpalās vismaz var reiķināties ka tādas nebūs katram otrajam :)

Un starpcitu, lielākā daļa no sabiedrībā pazīstamiem,stilīgajiem cilvēkiem iepērkās humpīšos, tā kā nepukstiet te kautko par maznodrošinātajiem :)
Iepirkties lielveikalos jau sen vairs nav stilīgi ;

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

pilnībā piekrītu Līgai,,ka ir nepieciešami tādi veikaliņi un tajā nekā slikta nesardzeu ja tajā ieperkas ,,jo tur pirktās drēbes kaut ari sucās ka lieotas ti un tā lielāko ties ir kvalitatīvākas nekā to ko tirgo mūsu veikalos ...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Merry

+6073

 
ir jau protams nepieciešami, pat ne tikai maznodrošinātajiem, BET jocīgi, ka cilvēki tās drēbes/apavus un visu pārējo ziedo labdarīgai, bet kāds uz to taisa biznesu un pelna smuku naudiņu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

bitch

+4268

 
Plenisanai nez vai baigasi biznes sanaks, bet ka ideja jau loti veiksmiga. Gan tiek nodrosinats, ka drebes tiek izlietotas lidz ar to netiek izmesti materiali veja. Cilveki, kuri ikdiena nevar atlauties dargas drebes tiek pie sakarigas kvalitates apgerbiem. Mazak jarazo drebes, mazak materialu paterins. Noder ari turigakiem cilvekiem, kad vajadzigs kads apgerba gabals, teiksim prieks kada kostima vai istabas parkrasosanas, vai lauku/darza darbiem.
...
utt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

protams kad ir nepieciesami jo maznodrosinaite cilveki loti biezi tajos iegierzas...un isteniba tur var atrast daduz labas firmas dreebes.. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģirts

+72

 
Cik saprotu taas ir preces kuras nodod labdariibai vai kaaa sev nevajadziigas citu valstu cilveeki, un domaa ka taas tiks nodotas nabadziigo cilveeku rokaas, kam taas vairaak vajag. Tad nu Humpallu veikali ne suuda nav vajadziigi, taas jaadod pa velti kam nepieciesams.

pirms 14 gadiem  

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Tev tikai neienāk prātā, ka lupatas pašas nelido uz valsti, kuru tām ar pirkstu norāda_

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jā, ir nepieciešami, jo visi nevar atļauties jaunas drēbes un kāds var nopirkt lupatas eļļainu roku slaucīšanai_

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta Štāla

+426

 
Ir ir laba lieta. Tikai nepatīk vietām tajos mazos veikaliņos tas lielais haoss :D Piem., Degas gan man patīk, jo vari pēc kārtas ātri visu izpētīt stumjot pakaramo pēc pakaramā :)) Un pat par toņiem šis uzņēmums parūpējas :))
Bet tā jau kopumā idejām bagāta vieta. Sevišķi radošiem cilvēkiem. Mazāk pelnošiem - lētāka iegādāšanās. Kā teikt visiem pa savai gaumei, ja vien snīpis pa debesīm nevazājas... :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.