Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

vībotnis

+1128

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1514 skatījumi

kāpēc cilvēki ir tik nepateicīgi?

Socialās zinātnes » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Tas ir subjektīvs jautājums, nevar izteikt šādu viedokli objektīvā skatījumā par visiem "homo sapiens" CIlvēki mēdz būt egoisti, nepateicīgi, u.t.t. bet vai tam der pievērst savu uzmanību, tērējot tam savu laiku? Pirmkārt - ja tu palīdzi cilvēkam jebkādā veidā, nesavtīgu mērķu vadīts, tu negaidi nekādu pateicību no viņiem, tu vienkārši palīdzi negaidot neko pretī. Ja cilvēks pēc tam tev parādīs savu pateicību - tas ir labi. Ja nē, varbūt viņš to noklusē, tmēr to izjūtot sirdī. Ja viņš tev ne tikai nejūtas pateicīgs bet ieslīgst galējībās un atmaksā ar ļaunu - tu vari tikai justies priecīgs, jo šādā veidā tu esi pārbaudījis šo cilvēku un zini ka viņš nav un vairs nebūs tavas palīdzības vērts. Bet nevar palīdzēt cilvēkam, gaidot par to pateicību. Tu palīdzi - viss, punkts. Tālāk tu vari vienkārši izvērtēt vai tērēt savu laiku uz šo cilvēku nākamreiz, kad 'tu būsi nepieciešams.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nepateicība ir pasaules alga.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
nepateicīgi -jo lielāko ties tomēr katrs ir savas laimes kalejs,ta teikt un atri vien aizmirst ja kāds vinjam ir palīdzējis kalt to laimi,vienkārši tāda daba cilvēkam...kaut ar ir retais kas tomēr to novertē un nav nepateicīgs;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Var būt parāk daudz noņemamies ar pateicības gaidīšanu un pat pieprasīšanu no apkārtējiem . Un ja darām ko,,labu,,-vai darām to ,,cilvēkmīlestības,,vārda,, vai cerēdami uz skaļi izpaustu pateicību? Cilvēki ir tādi,kādi ir.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+3951

 
Nu ne jau visi tādi ir.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.