Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 448 skatījumi

Ka atbrivoties no kreditiem

Socialās zinātnes » Cits

Pirms 2 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Lai atbrīvotos no kredītiem, jāpasludina maksātnespēja. Pēc esošās likumdošanas šis proces nav nemaz tik lēts. Jāparēķina cik lieli ir kredīti un cik maksās maksatnespējas pasludināšana.

pirms 2 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es vienmēr esmu bijis pret aizdevumiem, un man šķiet, ka, ja jums pēkšņi ir nepieciešams ātri nopelnīt noteiktu naudas summu, tad jums noteikti vajadzētu izpētīt vairāk informācijas par jauni kazino un lasīt dažādas atsauksmes par šādām lietām un pēc tam izvēlēties labāko variantu sev pēc tam. Es ceru, ka jums izdosies.

pirms gada  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kopēja problēma ir līdzekļu trūkums. Tomēr jūs varat risināt savas pagaidu dzīves problēmas ar uzticamā kredītu apvienošana palīdzību. Aizpildot pieteikumu, jums jāiesniedz informācija par diviem dokumentiem un jāpieņem, ka nauda jau ir jūsu kabatā. Es arī ļoti ceru, ka tas jums palīdzēs tur. Veiksmi jums.

pirms 2 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.