Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

NHL09 pro

-370

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1197 skatījumi

kur var lejuplādēt palēninājuma programmu? gribētu redzēt kā hokejā ripu iemet vartos palēninajuma vai kā cilvēks kustas.

Spēles un izklaide » Cits

Pirms 12 gadiem

gribētu bez maksas un bez vīrusiem.

NHL09 pro, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ja domā ko ieraudzīt no televīzijas ierakstiem, tad vairāk par 24 kadriem sekundē tāpat neredzēsi, tāpēc redzēt vairāk par to kas ir uzfilmēts nav iespējams, ja vien tavā rīcībā nav profesionāla videokamera, kas uzņem vismaz ap 100 kadriem sekundē. Interesantāk jau ar 1000 kadriem sekundē, vairāk var redzēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Neredzēsi, jo video nav uzņemts ar tik daudziem kadriem sekundē, ka ripas kustību katram puscentimetram redzētu. Būs viens kadrs ar ripu, vai švīku vienā vietā, nākamais jau citur - kadri paliek retāki un redzēsi raustīgu bildi, kur ripa pārlec. Tam vajag specialu kameru ar paaugstinātu kadru biežumu.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

domājat ka hokeja maču filmē ar nekvalitatīvu kameru ? nu vienīgais ja arī filmē ar labu kameru tad droši vien uzņemtā materiāls ir jāsaglabā oriģinālā formātā. kā tur ir ?

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Gola fiksēšanas kamera iespējams arī filmē ar augstāku kadru skaitu, bet tās rezultāts nav visai interesants un mēdijiem domāts. Bet spēles gaitas kamerām nav nekādas nepieciešamības veikt ierakstu ar 400 kadriem sekundē. Lieki izdevumi gan vērtībā, gan materiāla apstrādē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.